Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Geboortekaartje gezin

Vorige 1 2 3Geboortekaartje gezin

Dit is echt een uniek kaartje waarbij je het hele gezin op een leuke manier op het geboortekaartje voorkomt. Niemand mag natuurlijk ontbreken, dus we hebben aan zussen gedacht in verschillende leeftijden. Broers in drie verschillende leeftijden, vader en moeder, twee vaders, een moeder, twee moeders. Je kunt twee vaders ook met een moeder combineren in geval van draagmoederschap. De hond en de kat zijn mogelijk ook onderdeel van het gezin.

 

Geboortekaartje tekening gezin

Om jouw familie samen te stellen kunnen je een kaartje als uitgangspunt kiezen die jij mooi vindt. De samenstelling hoeft nog niet te kloppen omdat jij via de beeldbank de missende familieleden nog kunt opzoeken. De kleding kun je matchen met de overige leden van het gezin. Waar je de plaatjes kunt vinden staat rechts vermeld bij iedere kaart. Ga maar op onderzoek uit en probeer het eens.
Klik hier voor alle mogelijkheden gezin op een rijtje.

 

Portret van het gezin

Staat het hele gezin op de kaart? Dan heb jij ècht een uniek geboortekaartje dat helemaal bij jullie past. Hopelijk is er veel herkenning in de persoontjes die afgebeeld staan.

 

Geboortekaartje gezin met foliedruk

Er is ook een serie van het gezin waarbij details van de kleding in folie gedrukt kan worden. Wat is folie? Bijvoorbeeld goudfolie geeft prachtige gouden accenten! Heel warm en lux. In geval van de gezins kaartjes is het heel smaakvol om hiermee jouw gezin op 'de kaart' te zetten. Een kaartje om voor altijd te bewaren.

 

Geboortekaartje regenboog gezin

De meest recente collectie is die voor regenboog gezinnen. Draagmoederschap, alleenstaande ouder, twee vaders, twee moeders, alles met de hand geïllustreerd. 

 

Proefdruk aanvragen

Een geboortekaartje zonder foliedruk kun je gratis opvragen met code 'POPPY123'. Een kaartje met foliedruk en gebruik van deze code is €8. Zeer leuk om van tevoren jullie geboortekaartje even vast te kunnen houden en met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code