Proefkaart aanvragen

 

 

Om er zeker van te zijn dat het eindresultaat jou zal bevallen, raden wij je aan om een proefkaart te laten maken. Je kunt je gekozen papiersoort bekijken, de kleuren en kwaliteit beoordelen.

 

Hoe vraag ik een gratis proefkaartje aan?

Maak een account aan en kies jouw favoriete kaartje. Zelf een kaartje ontwerpen kan natuurlijk ook. Nadat je jouw account hebt aangemaakt, ontvang je van ons een emial met daarin de code voor één gratis proefkaart. Deze code kun je 1x activeren wanneer je het bestelproces voor jouw proefkaart hebt doorlopen. De kosten zijn €0,00 en je ontvangt jouw persoonlijke kaart op de deurmat. Klik hier voor de levertijden. Wil je meerdere proefkaarten bestellen, dat kan, elke volgende kaart kost €2,50.

 

Labelkaart en foliedruk

Bij de labelkaarten zijn de stanslijnen nog meegedrukt en nog niet gestanst. Je krijgt wel een prima indruk van hoe het er uit komt te zien. Bovendien kun je de drukkwaliteit en kleuren goed beoordelen.
Foliedruk wordt niet meegedrukt op een standaard proefkaartje. Een proefkaartje met code POPPY123 en echte foliedruk kost €8,00. Vraag nicoline@studiopoppy.nl even om hulp hierbij.