Levertijden

 

 

 

Je hebt het mooiste drukwerk gevonden! Graag wil je dat de kaarten, enveloppen en/of andere artikelen snel bij jou bezorgd worden om het wereldkundig te maken. Hier lees je er alles over.

 

 

Kaarten

Er is een verschil in levertijd tussen bepaald soort kaarten. Kort gezegd kun je de kaarten verdelen in twee groepen: de 'standaard kaarten' en de 'bewerkte kaarten'.
Standaard kaarten zijn die kaarten die geen extra bewerking behoeven zoals bijvoorbeeld een stans of foliedruk. Ze worden gedrukt en gerild (vouwlijn). Wanneer deze kaarten op werkdagen vóór 12 uur besteld zijn, worden ze op dezelfde dag nog verzonden. De drukkerijis in het weekend gesloten.

Kaarten met bewerking zijn de stans kaarten (dus bijzondere vormen en ronde hoeken) en foliedruk kaarten. Deze kaarten doorstaan een ingewikkelder proces en de levertijd is daardoor langer. Lees hier waarom foliedruk een bewerkelijk proces is. Bijzondere vormen kaarten dienen te worden gestanst alvorens ze verzonden kunnen worden. De levertijd is 2 à 3 werkdagen.

Kaarten worden verzonden met pakketpost en voor Nederland geldt vaak dat het pakket de volgende dag al aangeboden wordt. België duurt 1 à 2 werkdagen voor bezorging. Klik hier als je meer wil weten over de pakketbezorging in het buitenland.
Er zijn altijd uitzonderingen mogelijk, op drukke dagen zoals Black Friday en vlak voor Sinterklaas en Kerst kan het iets langer duren. Uiteraard krijg je van ons een track & Trace code waarmee je jouw pakket kan volgen.

 

Enveloppen

De enveloppen 'op voorraad' worden met de kaarten meegestuurd. Dus vóór 12 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Uitzondering: heb je een kaart met foliedruk, dan worden de enveloppen in hetzelfde pakket aangeboden.
Enveloppen 'op bestelling' kunnen tot 15 uur besteld worden, ze worden op werkdagen dezelfde dag nog verzonden. Ze worden vanuit een ander adres, dus apart van de kaarten, verzonden. Je betaalt dus altijd extra verzendkosten over deze enveloppen. Vooraf laten verzenden is dus een goed idee, dan kun je ze alvast schrijven.

 

Sluitstickers en adresetiketten

Sluitstickers vóór 12 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. Zonder kaartoplage worden ze met brievenbuspost verzonden. Binnen Nederland is het de volgende dag meestal bezorgd, echter België kan er soms wat langer over doen. Reken voor België op 2 tot 4 dagen. Wanneer de sluitstickers met een kaartoplage wordt besteld, wordt deze met pakketpost bezorgd.

 

Label koord

Elastisch label koord wordt altijd vanuit een ander adres verzonden met brievenbuspost. De levertijd varieert tussen de 1 tot 3 werkdagen binnen Nederland. Bestel jouw label koord ALTIJD minimaal 4 weken voor uitgerekende datum zodat je zeker weet dat je het koord in huis hebt voordat de kaartjes arriveren. Dan kun je ze in alle rust op maat knippen.