Prijzen

In onderstaande tabellen kun je aflezen wat de prijs per kaart is. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief enveloppen en verzendkosten. Tevens zijn we uitgegaan van de papiersoorten zonder toeslag en zonder foliedruk. Voor bijzondere papiersoorten en foliedruk wordt namelijk een toeslag berekend over de genoemde prijzen.

 

Prijzen enkele kaarten | dubbele kaarten | drieluik en vierluik | theaterkaart

 

In onderstaand tabel kun je de prijs per kaart aflezen. Bij bestelling van een oplage zijn de kaarten gestanst. De opgegeven maat is van een gestanste kaart. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief enveloppen en verzendkosten. Foliedruk en eventuele hechtmaterialen zijn niet inbegrepen in de prijs. 

 

Prijzen labelkaarten

 

Toeslagen

Verschillende toepassingen zijn mogelijk zoals ronde hoeken en foliedruk. Wil je meer informatie over foliedruk, klik hier. Kijk hier voor alle papiersoorten.

 

 

Overige prijzen

 

De enveloppen zijn verschillend in prijs, zie de shop de prijzen te bekijken. Er is een verschil in verzendkosten van de enveloppen 'in voorraad' en de enveloppen die 'op bestelling' gaan. In voorraad enveloppen die besteld worden tegelijk met de kaarten, worden geen verzendkosten over gerekend. Op bestelling enveloppen worden ergens anders besteld en gelden altijd verzendkosten voor.

Voor vooraf verzonden enveloppen rekenen we altijd verzendkosten.