____________

 

INFORMATIE

Een trouwkaart of geboortekaart uitgezocht en je hebt nog een aantal vragen. Heel logisch! We hebben hier wat onderwerpen uitgeschreven maar het is natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Alle geboortekaartjes

Alle stijlen trouwkaarten

 

Contact

Kom je er niet helemaal uit? Heb je een idee en je wil het graag (laten) uitvoeren? Samenwerken? Je mist een element in de kaart? Voor deze (en alle andere) vragen kun je contact met ons opnemen. Je vindt hierin ook onze bereikbaarheid en openingstijden.

Wie zijn wij

Wie schuilt er achter Studio POPPY? Samen maken wij jouw aankondiging, uitnodiging, bedankje precies naar wens. Lees even mee wie wij zijn!

Proefkaart aanvragen

Het is altijd aan te raden om een proefkaart aan te vragen. Je kunt het kaartje even in het echt 'voelen' en beoordelen. Kleine details vallen ineens op en je hebt dan nog de mogelijkheid om dit aan te passen. Maak een account aan en je krijgt een code toegestuurd voor een gratis proefkaart.

Levertijden

Je wil graag weten wanneer jouw producten geleverd worden. We hebben alles zo goed mogelijk voor je op een rij gezet. Twijfel je? Neem gerust contact op voor de levertijden.

Prijzen

Je wil graag weten of jouw kaarten en enveloppen binnen het budget passen. Vul het beoogde aantal kaarten in de rekentool en je hebt gelijk antwoord. We hebben de prijzen ook in tabellen staan op onze prijzen pagina.

Papiersoorten

We hebben prachtige papiersoorten beschikbaar. Voor elke kaart wat wils. Kijk eens naar deze pagina met papiersoorten voor de eigenschappen en geschiktheid voor bijvoorbeeld foliedruk of labelkaarten.

Maatwerk

We doen ontzettend veel maatwerk. Veel is mogelijk maar soms kunnen we ook niet aan de wens voldoen. Informeer eerst eens via nicoline@studiopoppy.nl.

Veelgestelde vragen

We hebben veel uitgeschreven maar bepaalde vragen zijn logisch dat ze gesteld worden. Deze bijzondere vragen staan allemaal onder elkaar op onze pagina veelgestelde vragen.

Geboortezegels

Kaartje ontworpen, envelop uitgezocht, sluitzegel geplakt. Dan ontbreekt de postzegel nog. Lees onze pagina geboortezegels eens goed en je weet waar je post aan dient te voldoen, op welke manier je het goedkoopste uit bent en hoe je je eigen postzegel ontwerpt.