Doopsuiker

 

Je hebt een mooi kaartje gevonden en je wil de stijl graag doortrekken naar de doopsuikers. Hoe je er ook maar invulling aan wil geven, wij kunnen je helpen aan wat verschillende maatwerk stickers, labels of kaartjes. We laten de opties hieronder zien.

 

Ontwerp jouw eigen sticker

Een eigen sticker is voor heel erg veel doeleinden te gebruiken en we hebben er al zoveel verkocht! Voor op een doosje, flesje, blikje, zakje etc etc. Klik hier voor ontwerp jouw eigen sticker. Heb je wat hulp nodig, schroom niet om ons even aan de mouw te trekken.

 

Ontwerp jouw eigen doopsuiker kaartje

Een klein kaartje is voor vele doeleinden geschikt. Ideaal is het kleine maatje 8,5x5,5 cm doopsuiker kaartje. We hebben natuurlijk nog veel meer opties en hier zie je alle basiskaarten.

 

Ontwerp jouw eigen doopsuiker label

Een bijzonder labeltje staat mooi om de hals van een flesje, om een doosje met een mooie strik. Mogelijkheden te over. Misschien wil je ze wel combineren met ons label koord in schitterende kleuren.

Een labeltje op maat laten drukken hoeft niet kostbaar te zijn. Zo drukken we er twee tegelijk op 1 kaart, kijk maar eens naar onze labels.
Label klein, label middel, label ronde hoek. In deze voorbeelden zijn ze nog aan elkaar gebonden, maar dat hoeft natuurlijk niet. Maak ze identiek en je hebt er twee! Dus: heb je 50 labels nodig? Dan bestel je 25 kaarten, die bij levering voor je gestanst zijn. Alleen een touwtje en je bent klaar.

 

Het is mogelijk om voor de doopsuiker kaartjes en doopsuiker labeltjes een proefdruk aan te vragen. Lees hier hoe je een proefkaart aanvraagt.

 

Elastisch koord voor doopsuiker

We hebben de mooiste kleuren elastisch koord beschikbaar. Te gebruiken voor allerlei doeleinden. Mooi dun en geraffineerd. Neem eens een kijkje!