____________

 

WERK AAN DE MUUR

Canvas, geboorteborden en posters maken wij zelf in de drukkerij. Maar soms wil je een hele speciale bewerking van jouw afbeelding. Werk aan de muur regelt het allemaal met de meest uiteenlopende mogelijkheden.

Posters

Geboorteborden

 

Canvas

Een prachtige canvas van het geboortekaartje voor op de babykamer of in huiskamer doen wij zelf! Op maat gemaakt dus je kunt er jouw persoonlijke wensen in kwijt. De naam van jullie kindje, de geboortedatum, tijdstip, gewicht. Wat je maar wil. Uitgangspunt is een geboortekaartje dat op de website vermeld staat. De getoonde afbeelding is slechts een voorbeeld, mail ons met jouw wensen!

Deze canvas is gedrukt op premium canvas en wordt geleverd zonder baklijst. Hij heeft een canvas frame van 4 cm dik en de randen worden ook mee gedrukt. Een canvas 50×50 cm is €54,95, 40x40 cm is €€47,95 en 30x30 cm is €39,95.

Het is ook mogelijk om van deze formaten af te wijken, vraag in dat geval even een offerte op. Ook wanneer je een maatwerk canvas wil bestellen of een canvas met houten baklijst.

Mail ons met jouw wensen.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Prenten laten zich niet in een hoek zetten, soms zijn ze mooier op canvas, soms als behang. Elk huis heeft zijn eigen behoefte en aan die behoefte kunnen wij voldoen! Met als uitgangspunt een prachtige prent van Studio POPPY helpen wij jou graag verder.

 

Werk aan de muur

 

Fotobehang
Fotobehang gemaakt van de hoogste kwaliteit vliesbehang. Kleurecht en makkelijk aan te brengen. Een eyecatcher voor kinderkamer en de rest van het huis.
Behang als eyecatcher, dan ben je bij Studio POPPY aan het juiste adres. Botanisch behang in schitterende kleuren, jungle behang voor de kinderkamer, fotobehang dat geschikt is voor keuken, badkamer, kinderkamer en huiskamer.

Botanisch en jungle behang van Studio POPPY is hèt behang voor als je iets bijzonders zoekt. Een eyecatcher voor de kinderkamer, keuken, badkamer, hal of huiskamer.

In werkelijk een handomdraai versier jij jouw muur met een prachtig werk van Studio POPPY. Veel te zien, ingetogen, kleurrijk, precies waar jij van houdt en past in jullie interieur. Studio POPPY heeft een uitgebreide lijn botanisch en jungle behang om bij weg te dromen. Of je muur nu klein of groot is, alles wordt speciaal voor jou op maat gedrukt en gesneden.

Het fotobehang is gemaakt van hoogwaardig vliesbehang waarbij je geen behangtafel nodig hebt. Smeer de muur in met de gratis meegeleverde behanglijm en plak de banen 1 voor 1 tegen de muur. Vliesbehang leent zich ervoor om het weer even los te trekken als het niet helemaal goed gepositioneerd is. Zo is behangen een makkelijk klusje.

Maatwerk is in sommige gevallen mogelijk. Informeer er eens naar en vraag een offerte aan nicoline@poppy-geboortekaartje.nl

Dik vliesbehang 120 grams
Sterk, scheurvast en krimpvrij
Geen behangtafel nodig
Gratis Bison behanglijm meegeleverd
Elke maat is mogelijk
Maatwerk in overleg mogelijk, vraag een offerte aan
Een baan behang is 47,5 cm breed
Baan voor baan komt het beeld tot leven!
 

Staal
Staal geeft een bijzondere stoere uitstraling aan het werk. De prent wordt haarscherp op een aluminium plaat gedrukt.

Schoolplaten
De schoolplaten zijn zo leuk! Druk jouw gekozen plaat af op naadloos behang en kies voor een breedte van 50 cm. In veel winkels en ook online zijn leuke houten ophangsystemen te koop die de schoolplaten zo typisch maken. Het naadloos behang is waterafstontend en lijkt op vinyl.

Hout
Jouw prent gedrukt op multiplex of vurenhout. Het effect is verbluffend en zó mooi. Haal de natuur in huis met een botanische prent gedrukt op hout. De houtstructuur is licht zichtbaar door de prent heen. Het ophangsysteem is onzichtbaar.
Multiplex is hout aan één stuk en vurenhout zijn losse planken aan elkaar. Bij het vurenhout is er gebruik gemaakt van whitewash om de kleuren goed uit te laten komen. Vanzelfsprekend is gebruik gemaakt van FSC en PEFC gecertificeerd hout.

Nog veel meer mogelijkheden
Bekijk de shop eens en probeer het eea uit.