De gezin geboortekaartjes

Héél uniek deze geboortekaartjes waar het hele gezin een rol speelt. Niemand mag ontbreken, de broertjes, zusjes, hond, kat, je kunt zef de samenstelling bepalen. De outfits kun je op kleur afstemmen zodat het een mooi geheel wordt. Zelfs is het mogelijk om outfitjes, of details van de outfitjes in foliedruk te laten drukken. Lees onderstaande informatie eens door en zie wat er allemaal mogelijk is voor een complete familie!

Stel jouw gezin samen

Met behulp van de beeldbank kun je jouw complete gezin vormen. 

Broer, zus, nòg een broer of zus, hond, kat. Iedereen speelt in een rol in dit geboortekaartje. Zelfs de outfitjes kun je in kleur en print variëren. Kijk in de beeldbank onder 'gezin' voor vader/moeder/hond/kat, onder 'grote zus', 'middelgrote zus', 'grote broer' en 'middelgrote broer'. Hoe uniek is dat!

Tip: plaats de familieleden 'onder' de afbeelding vader en moeder. Dan is de streep waarop zij zitten mooi zichtbaar.

Er zijn ook andere stellen te selecteren onder 'gezin'. Denk aan een gezin met twee vaders of twee moeders. Of een alleenstaande moeder of draagmoederschap.

We denken graag met je mee als je toch niet uit de voeten kunt met de samenstellingen. Een op maat gemaakte oplossing start vanaf een meerprijs van €25.

Gezin met twee vaders

Twee vaders met een kindje. Ook een broertje of zusje is er naast te plaatsen zodat het hele gezin compleet is. Je kunt kiezen uit meerdere formaten kaarten. Ook kun je met de achtergrondkleur spelen of andere beeldelementen gebruiken uit de beeldbank.

Gezin met twee moeders

Een gezin met twee moeders, hoe leuk om ze af te beelden op jullie geboortekaartje. Er zijn een paar varianten met lang haar, in een knot of een staartje. Super leuk en uniek om de hele familie af te beelden.

Gezin met één moeder

Prachtig sereen beeld van een moeder met haar kindje. Naast haar kan natuurlijk nóg een kindje geplaatst worden als broer of zus.

Gezin met draagmoeder en twee vaders

Met z'n drieën hebben jullie een kindje gekregen. Iedereen verdient een plekje op het geboortekaartje. Vertederd kijken ze allen naar het pasgeboren kindje.