Veelgestelde vragen

 

 

Waarom moet ik een account aanmaken?

Een account is in 1 minuut aangemaakt en heel fijn om jouw persoonlijke favorieten in op te slaan. Als je een keuze hebt kunnen maken kun je hierin jouw kaart ook bewerken met de editor. Mocht je hulp nodig hebben gedurende het ontwerpproces, dan is het voor ons ook mogelijk om mee te kijken.

Hoe kan ik een proefkaart aanvragen?

Vanuit jouw account kun je een gratis proefkaart aanvragen. De kortingscode is verstuurd naar het opgegeven emailadres. Klik hier voor meer informatie omtrent aanvragen proefkaart.

Ik wil de kaart graag in een andere maat ontvangen.

Een terechte vraag. Zeker niet alle kaarten staan in alle formaten op de website. Hiervoor moet je een mail sturen naar nicoline@studiopoppy.nl. Zet in de mail jouw keuze qua formaat en laat ons even weten om welke kaart het gaat. Een link naar deze kaart vinden wij fijn.

Hoe kom ik aan een kleurcode om de kleur aan te passen?

We hebben standaard kleuren in de editor staan, maar zelfs wij gebruiken die eigenlijk ook nooit omdat kleur heel persoonlijk is. We hebben in de ontwerptips onze favoriete kleuren vermeld. Wil je een andere kleur achterhalen? Google eens of kijk hier eens.

Ik wil een ander lettertype gebruiken.

Kan ik het ontwerp ook voor andere doeleinden gebruiken?

Kan het logo er af?

Dit is het copyright logo en is in principe niet te verwijderen. Wil je absoluut het logo er af hebben dan rekenen wij daar €25 voor. Stuur ons een mail (nicoline@studiopoppy.nl) met jouw verzoek. Deze verwijdering kan alleen gedurende het ontwerpproces omdat wij hiervoor een factuur sturen buiten het systeem om. Deze moet voldaan zijn voordat wij het logo voor je verwijderen. Dus laten verwijderen wanneer je al een oplage hebt besteld kan niet.

Kunnen jullie voor mij de labelkaarten in elkaar zetten?

Nee helaas niet. Maar bedenk dat de kaarten al gestanst zijn bij de uiteindelijke oplage (in tegenstelling tot de proefdruk). Je hoeft de kaarten dus alleen aan elkaar te binden of van een paperclip oid te voorzien.

Waar kan ik de ontwerpen voor adresetiketten zien?

Je kunt deze raadplegen nadat je een account hebt aangemaakt. Eerder is niet mogelijk.