Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Jungle geboortekaartje

Vorige 1 2 3
Jungle geboortekaartjeGeboortekaartje jungle

Wat een heerlijk thema voor een geboortekaartje, jungle. Het is hip, weelderig, decoratief, stoer en prachtig door te trekken naar een thema in het babykamertje.
Bij ons is geboortekaartje jungle vaak met veel botanische elementen zoals planten, palmbomen en bloemen. Al dan niet voorzien van de bijbehorende jungle dieren. Soms heel hip en volgens de laatste trends, soms grappig. Wat te denken van een giraf en zebra die in een Volkswagen door de jungle touren. Natuurlijk mèt zonnebril en verrekijker.
Jungle is ook een panter of zebraprintje, net wat jij zoekt.

 

Geboortekaartje jungle dieren

Op onze geboortekaartje komen veel verschillende jungle dieren voor. De panter is een veel geziene gast, of de tijger, de giraf. De giraf... is dat wel een jungle dier vroegen wij ons af? Wat maakt het uit, de olifant en zebra komen ook veelvuldig terug op onze geboortekaartjes jungle dieren. Geflankeerd door prachtige botanische takken in de mooiste kleurstellingen heb jij een bijzonder geboortekaartje in handen.

 

Jungle en folie, match made in heaven

Juist bij onze geboortekaartjes jungle is folie echt prachtig. Het weelderige, kleurrijke thema vraagt vaak om nog een extra speciale toevoeging. Foliedruk! Wat is foliedruk? Dat is een laagje goudfolie dat glinstert in het licht. We lichten hier uitgebreid toe wat foliedruk is.

 

Wil jij jouw eigen geboortekaartje jungle ontwerpen?

Dat is niet ingewikkeld, met de editor tool kun je alle kanten uit met de beeldbank. Hierin staan onder 'planten en bloemen' heel veel elementen om tussen te kiezen. Onder 'dieren' kun je ook jouw favoriete jungle dier terug vinden.
Begin vanuit een basiskaart/eigen-ontwerp-basiskaart/ of een bestaande kaart van waaruit je zelf verder aan de slag gaat.
Onze hulp is niet verder weg dan een telefoontje of mailtje. Schroom niet om ons in te schakelen, doen we graag.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code