Geboortekaartje jungle

Wat een fijn genre! Wij zijn zo blij met deze lijn geboortekaartjes. De jungle is momenteel helemaal hip, je ziet het overal terug komen in prints op stoggen, behang, kinderkamer, accessoires. Het geboortekaartje jungle mag dan natuurlijk niet ontbreken. We zijn aan de slag gegaan met prachtige vintage beelden van meer dan 100 jaar oud. De botanische planten, tropische beesten sieren op een illustratieve wijze jullie geboortekaartje. Maar met jungle kun je natuurlijk heel veel kanten uit, jungle dieren zoals de panter, tijger, toekan, trposische vogels krijgen een prominente plek. Of juist een kleine kolibri. Enfin, see for yourself. 

Jungle geboortekaartje gezin

Dit kaartje is ook verkrijgbaar met twee welpjes. Staat jouw kaart met broertje of zusje er niet tussen? Informeer altijd even bij ons om de mogelijkheden door te nemen over de gezinssamenstelling. Deze andere geboortekaartjes jungle gezin zijn misschien ook wel wat voor jou:
Geboortekaartje leeuwen familie Afrika
Geboortekaartje panter familie jungle
Geboortekaartje koala familie Australië
Geboortekaartje tijger familie
Geboortekaartje luipaard gezin
Geboortekaartje kraanvogel gezin
Jungle geboortekaartje panter
Geboortekaartje kraanvogel broertje of zusje

Jungle geboortekaartje met foliedruk

Het karakter van onze jungle kaartjes lenen zich zeer goed voor foliedruk. Foliedruk is er in 4 varianten, roségoud, goud, zilver en koperfolie. Als je er niet helemaal uitkomt welke variant je het mooiste vind, laat het ons even weten. Wij kunnen je vast helpen.

Geboortekaartje jungle dieren

We hebben jungle kaartjes waarop een tijger familie afgebeeld staat, geboortekaartjes met dieren van de savanne zoals de giraffe en zebra, jungle dieren zoals de panter en papegaai. Of alles door elkaar, want wat maakt het uit. Het beeld is fantastisch en deze kaarten zullen vast aan jouw verwachtingen voldoen. En staat een dier er toch nog niet tussen in de beeldbank. We hebben het zo voor je toegevoegd hoor.