Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Geboortekaartje panter

Vorige 1 2
Geboortekaartje panterGeboortekaartje panter

De panter past perfect in de trend van botanische geboortekaartjes en jungle geboortekaartjes. Vaak zijn de kaartjes in vintage stijl en zijn ze prachtig illustratief. De panter (of is het een luipaard?) kun je terug vinden in de beeldbank en is dus altijd aan een ander favoriet kaartje toe te voegen. Een panter geboortekaartje is er voor iedereen, of je hem nu graag lief, hip of stoer ziet.

 

Geboortekaartje panterprint

De panterprint zie je overal terug komen; kleding, schrijfwaren, tassen en op jullie geboortekaartje is de panterprint ook prachtig en hip. Wil je een lief geboortekaartje panterprint? Kies dan voor een klein printje waarvan de kleuren niet te veel afsteken van de achtergrond. Wil je stoere versie? Dan laat je de print wat groter en kun je de gekste kleuren gebruiken.

 

Geboortekaartje jungle dieren

Er zijn meer dieren te bedenken dan de panter. Een tijger of giraf spreken net zo veel tot de verbeelding. We hebben veel geboortekaartjes jungle dieren met alle dieren door elkaar. Het leven gebroederlijk naast elkaar en wij vinden dat wel een mooie boodschap voor op een geboortekaartje. In de beeldbank staan allerlei jungle dieren die je kunt plaatsen in het geboortekaartje.

 

Vraag eens een gratis proefkaart aan

Het is handig om een account aan te maken, dat neemt 1 minuut in beslag. Hierin kun je jouw favoriete geboortekaartjes in opslaan en bewerken. Je kunt stoppen en afsluiten wanneer je wil om vervolgens op een later tijdstip verder te gaan. Met de code POPPY123 kun je bovendien een gratis proefkaartje aanvragen.

 

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code