Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Geboortekaartje Avontuur

Vorige 1 2 3 4Geboortekaartje avontuur

Avontuurlijk geboortekaartje staat voor actie! Lieve tafereeltjes spelen zich af en ze beleven allemaal een avontuur of zijn ze avontuurlijk aangelegd. Met het hele gezin in een papieren bootje het water op? Een parade door de jungle? Op safari in een Volkswagen? Allemaal grappige verhaaltjes dat tot de verbeelding zal spreken.

 

Avontuurlijke geboortekaartjes met wereldbol

Een wereldbol staat voor veel dingen symbool, maar ook voor avontuur! Jullie hebben veel gereisd, jullie kindje is geadopteerd, jullie komen beiden uit een ander land of de wereld staat simpelweg open om ontdekt te worden! Je kunt er allerlei kanten mee uit om er een avontuurlijk accentje in te leggen. Bekijk hier eens de voorbeelden van geboortekaartje wereldbol. Met de beeldbank kun je jouw persoonlijke touch er aan geven.

 

Geboortekaartje bergen

Bergen staan symbool voor onverzettelijkheid en eeuwigheid. De bron van het leven. Zeer toepasselijk voor jullie geboortekaartje bergen. Je kunt zelf bepalen of je er dieren of botanische elementen aan toe wil voegen. De bergen zijn omkleurbaar, dus je kunt er zelf jouw lievelingskleur aan geven. Weet je niet precies hoe je aan de kleurcodes kan komen? Lees onze ontwerptips eens of laat ons je helpen!

 

Gratis proefkaart

Maak een account aan en kies jouw favoriete kaartje. Zelf een kaartje ontwerpen kan natuurlijk ook. Nadat je jouw account hebt aangemaakt, ontvang je van ons een emial met daarin de code voor één gratis proefkaart. Deze code kun je 1x activeren wanneer je het bestelproces voor jouw proefkaart hebt doorlopen. De kosten zijn €0,00 en je ontvangt jouw persoonlijke kaart op de deurmat. Klik hier voor de levertijden. Wil je meerdere proefkaarten bestellen, dat kan, elke volgende kaart kost €2,50.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code