Gezin kaartjes

Stel jouw eigen gezin samen binnen deze collectie. Handgetekend in onze eigen studio. Hoe het gezin er ook uitziet, mix and match het op jouw eigen kaart. Broer, grotere broer, zus, grotere zus, zelfs de kat en de hond hoeven niet te ontbreken. De kleuren zijn op elkaar afgestemd zodat je er altijd een mooie eenheid van kunt maken.

 Bohemian kaartjes

Heb jij een fascinatie voor natuur en dieren? Je kunt met deze serie bohemian geboortekaartjes je hart ophalen als je van jungle en exotische dieren houdt. Mooie botanische elementen sieren deze kleurrijke en fantasievolle kaartjes. Deze artistieke bonte kaarten laten zien wie jullie zijn en vaak voorzien van foliedruk! Alles kan en mag!Hippe geboortekaartjes

Deze kaartjes zijn geknipt voor stoere, hippe, trendy papa's en mama's. Volgens de laatste trends zijn deze kaartjes ontworpen en zullen vast in de smaak vallen als je van mooie patronen en kleuren houdt.

 Handgetekende kaartjes

Een heel fijne collectie handgetekende geboortekaartjes door Studio POPPY. Fijne pentekeningen vaak gecombineerd met mooie pastel tinten of vergrijsde kleuren. Veel kleine details die je op het eerste oog waarschijnlijk niet opvallen. Of je kiest voor tuintafereeltjes met dieren of de intitialen van jullie baby geflankeerd met botanische elementjes. Zó lief, bekijk hier eens de hele collectie.Label kaartje

Wat zijn deze kaartjes bijzonder! Een label kaartje kenmerkt zich doordat twee kaartjes  dubbelzijdig worden gedrukt en jij kunt ze aan elkaar bevestigen zoals jij dat wil. Met een mooi hechtringetje, elastisch koord, paperclip, bakkerstouw. Laat je eigen creativiteit spreken of laat ons een handje helpen. Elastisch koord hebben wij in alle bijpassende kleuren.Handgeschilderde kaartjes

Èchte schilderwerkjes, op papier met reliëf het allermooiste. Deze hand geschilderde geboortekaartjes zijn plaatjes om te zien. De uitgebreide beeldbank met allerlei geschilderde elementen lenen zich uitstekend om jouw eigen kaart te ontwerpen. Helemaal uniek dus. Of je laat hem zoals hij is, met zorg voor jullie gemaakt en ontworpen. Klik hier voor alleen de watercolour kaartjes.
Mooi verzenden

Je hebt veel aandacht besteed aan het kiezen van jouw favoriete kaartje. Minstens zo mooi is een mooie envelop met bijpassend adresetiket, matching sluitsticker en eventueel label koord om jouw label kaartjes aan elkaar te binden. Zo maak je het geheel af en is een feestje voor het oog. Misschien wil je er wel speciaal ontworpen postzegel bij? Klik hier even naar onze 'mooi verzenden' pagina!


Uitgebreide beeldbank

Met de uitgebreide beeldbank kun jij jouw kaartje precies naar wens aanpassen.Vind je de opzet van een kaart leuk? Kijk eens naar de bijbehorende elementen in de beeldbank. Dan maak je jouw kaartje uniek en niemand anders heeft dit speciale ontwerp. Er staan handgeschilderde elementen in, lijntekeningetjes, verf elementen, patronen, te veel om te noemen. Scroll er eerst eens doorheen!