Hartendief is een Nederlands merk dat magische dingen ontwerpt en produceert voor magische mensen. Met een klein team opereren ze vanuit vliegkamp Valkenburg waar alle producten worden bedacht en vormgegeven, om vervolgens door bedrijven in de regio geproduceerd te worden. Dichtbij huis met een zo klein mogelijke voetstap.

Speciaal voor Studio Poppy heeft Hartendief een collectie geboortekaartjes ontwikkeld. Alle illustraties zijn gemaakt in aquarel en inspiratie vinden we vooral in de natuur. De dieren van Hartendief hebben hun eigen karakter en mocht je er geen genoeg van kunnen krijgen: er is behang, muurstickers, unieke verlichting met een magische verrassing en twee prachtige voorleesboeken.
De ontwerpen komen van de hand van Hylkia de Jong, oprichter van Hartendief.

Geboortekaartjes Hartendief

Dromerige fantasierijke illustraties.... daar houden we van.
Studio POPPY is erg blij met de samenwerking met Hartendief, we zagen gelijk de schoonheid van de illustraties. Met de hand geschilderd, een verademing in de grote digitale wereld. Zelfs de structuur van het aquarel papier laten we aan je zien! 

 

Tip: Laat jouw kaartje drukken op Klassiek papier met ronde hoeken. Je komt deze opties tegen tijdens het bestelproces.

 

Klik hier voor alle geboortekaartjes Hartendief x Studio POPPY

Ook voor het babykamertje

Magisch, er is geen ander woord voor. De lampjes van Hartendief aan het plafond of aan de wand hebben een prachtige vrolijke prent. Maar als het donker wordt en het lampje mag aan.... dan verschijnt er een verrassing. Een tweede afbeelding verschijnt met beer en vos in optocht of lantarenvissen met schijnende lampjes.

 

De muurstickers en behangcircels passen naadloos bij de lampjes zodat het één geheel wordt. Een babykamertje om van te dromen.

 

Hóe leuk om je geboortekaartje te matchen met het kamertje. De thema's zie je terug op de kaartjes. En mist er nog wat? Vraag het bij ons op, we voegen het gratis voor je toe.

Persoonlijke Hartendief geboortekaart

Het is heel eenvoudig om zelf ook dit mooie kaartje te bestellen voor jullie kindje. Een proefkaartje bestellen is altijd verstandig, dan weet je zeker dat dit jullie favoriete kaartje is qua look and feel.

 

Maak een account aan, dat neemt 2 minuten in beslag. Zelf een kaartje ontwerpen kan natuurlijk ook. Nadat je jouw account hebt aangemaakt, ontvang je van ons een email met daarin de code voor één gratis proefkaart zonder folie. Deze code kun je 1x activeren wanneer je het bestelproces voor jouw proefkaart hebt doorlopen. De kosten zijn €0,00 en je ontvangt jouw persoonlijke kaart op de deurmat. Klik hier voor de levertijden. Wil je meerdere proefkaarten bestellen, dat kan, elke volgende kaart kost €2,50.
Op een proefkaart met folie krijg je met deze code een korting op het aankoopbedrag.

Voorleesboek Hartendief

Kinderboeken van Hartendief zijn prachtig geillustreerd en de spannende verhalen maken het samen lezen van deze boeken een feest voor oog en oor. 

Met de subtiele illustraties in aquarel brengt Hylkia de Jong de dierenfiguren die we kennen van Hartendief samen in hartverwarmende verhalen voor het slapen gaan. 

De bijpassende wandlampen, muurstickers en behangcirkels brengen het verhaal tot leven in de kinderkamer.

 

Het eerste boek over kleine Beer die de Maan een nachtkus wil geven of het tweede boek van Otter die de sterren uit de hemel ziet vallen is geschikt voor kinderen vanaf twee tot zes jaar. 

Beide boeken zijn verkrijgbaar in Duits, Engels en Nederlands.

Je vindt hier alle lampen, behang, stickers en boeken van Hartendief.