Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Geboortekaartje winterGeboortekaartje winter

Heel toepasselijk om een geboortekaartje te kiezen dat past in het seizoen dat jullie kindje geboren zal worden. Het hoeft niet te sneeuwen op de deze dag om toch voor een winters geboortekaartje te kiezen. Nederland heeft nu eenmaal prachtige seizoenen met elk hun eigen typische eigenschappen. Subtiel of juist overduidelijk, net waar jullie voorkeur naar uit gaat. Indien je kiest voor subtiele winterse hints, dan kun je ook een ander kaartje kiezen waar jij zelf winterse details aan toevoegt. Deze details zijn te vinden in de beeldbank.

 

Geboortekaartje seizoenen

We hebben natuurlijk niet alleen aan de winter gedacht. Geboortekaartje lente, geboortekaartje zomer en geboortekaartje herfst zijn ook te kiezen. Voor de lente gebruiken we wat lichtere kleuren en zie je veel frisse bloemen en bomen. Kersverse gezinnetjes en tafereeltjes in de jungle komen hier ook in voor. Voor de zomer zijn diepe warme kleuren gebruikt en is het overduidelijk zomer met flamingo's en tropische thema's. Herfst vinden wij leuk! Veel bos, bosdieren, roodtinten in de bomen en hier en daar een paddestoel. De winter geboortekaartjes zijn vaak in blauwtinten, witte sneeuw en sterrenhemels. Het is in de winter immers wat eerder donker. De winterse geboortekaartjes lenen zich prachtig voor foliedruk in zilver of goudtinten. Dat geeft warmte en schittering zonder dat het een kerstkaart wordt.

 

Geboortekaartje winter met folie

'Koele' tinten voor de winter geboortekaartjes zijn prachtig in combinatie met foliedruk. Welk soort folie je ook kiest, je voegt er een beetje warmte en licht aan toe. Zeker in dit seizoen komt folie prachtig tot zijn recht. Folie kun je toevoegen aan jouw kaart door in de beeldbank te kijken onder 'omkleurbare elementen'. Laat ons anders even weten als je wat hulp nodig hebt.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code