Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Geboortekaartje vintage

Vorige 1 2 3 4 5 6
Geboortekaartje vintageGeboortekaartje retro vintage

Een bijzondere stijl in retro vintage, niet helemaal retro en ook niet helemaal vintage. Echt een mix van de twee en variërend in leuke grappige verhaaltjes tot een prachtige botanische jungle prent. De term geboortekaartje retro vintage dekt dan ook het beste de lading.

 

Retro vintage

De geboortekaartjes zijn collages van de leukste plaatjes van vroeger gecombineerd met zelfgetekend of geschilderd beeld. De plaatjes worden bewerkt zodat er andere vormen, kleuren en sfeer ontstaat. Allerlei laagjes op elkaar geeft een volledig nieuw en uniek beeld waarbij de originelen vaak niet eens meer te herkennen zijn. Soort knippen en plakken dus op de computer.

 

Retro plaatjes in beeldbank

De beeldbank staat vól met beeldmateriaal waar jij jouw eigen kaartje mee kan opmaken. In stijl past het allemaal bij elkaar dus jij kunt zelf de designer zijn van jouw unieke retro vintage geboortekaartje.

 

Prijzen en levertijden

De levertijden variëren maar doorgaans wordt jouw product dezelfde dag nog verzonden. Lees hier alles over de levertijden.

De prijzen zijn makkelijk inzichtelijk met behulp van de rekencalculator die bij de geboortekaartjes staat. We hebben ook een overzicht prijzen. Bestel altijd in één keer de benodigde kaartjes, in 2x is naar verhouding kostbaar vanwege de extra verzendkosten die erbij komen kijken.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code