Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Tweeling geboortekaartjes

Tweeling geboortekaartjesGeboortekaartje tweeling

Jullie verwachten een tweeling! Hoe bijzonder is dat toch? Double trouble, twice the fun, van harte gefeliciteerd.

Gelukkig zijn jullie aanbeland bij de geboortekaartjes tweeling van Studio POPPY. Zoals je kunt zien is de collectie wat kleiner dan wanneer je op zoek gaat naar geboortekaartje meisje of geboortekaartje jongen. Dat betekent niet dat je weinig keus hebt. Elk geboortekaartje kunnen we namelijk kostenloos ombuigen naar een geboortekaartje voor een tweeling. In bovenstaande collectie staan voornamelijk de tweeling kaartjes die we hebben aangepast naar twee. Bijvoorbeeld twee babies in een wiegje of twee welpjes in de jungle.

 

Geboortekaartje tweeling ontwerpen

Wil je zelf een geboortekaartje tweeling ontwerpen? Dat kan natuurlijk, we hebben heel veel ontwerp het zelf uitgangspunten die je kunt gebruiken. Foliedruk is ook makkelijk toe te voegen op alle gewenste formaten. Je kunt ook een bestaand geboortekaartje als uitgangspunt nemen die het beste past bij jouw wensen en smaak. Haal weg en verander, jij bent jouw eigen ontwerper van jullie unieke tweeling geboortekaartje.

Een beetje hulp kunnen deze linkjes bieden: zelf aan de slag en ontwerptips.

 

Proefdruk aanvragen

Als je jouw ideale tweeling geboortekaartje op het oog hebt, maak dan eens een account aan. Dan kun je je ontwerpen opslaan en hoef je ze niet uit het oog te verliezen. Met de editortool kun je zelf de informatie aanpassen en beeldmateriaal weglaten of toevoegen. Lees hier eens uitgebreider hoe je een proefkaart kunt aanvragen. En deze is (zonder extra bewerkingen) bovendien gratis met code POPPY123

 

Levertijden en prijzen

De levertijden variëren maar doorgaans wordt jouw product dezelfde dag nog verzonden. Lees hier alles over de levertijden.

De prijzen zijn makkelijk inzichtelijk met behulp van de rekencalculator die bij de geboortekaartjes staat. We hebben ook een overzicht prijzen. Bestel altijd in één keer de benodigde kaartjes, in 2x is naar verhouding kostbaar vanwege de extra verzendkosten die erbij komen kijken.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code