Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Geboortekaartje maan

Vorige 1 2 3Geboortekaartje maan

Een geboortekaartje met een maan er op past helemaal in de bohemian trend. Een prachtig hemel lichaam dat vaak wordt gecombineerd met sterren en de zon. Het heeft iets mysterieus maar ook kun je hiermee jouw oneindige liefde voor jullie nieuwe kindje kenbaar maken. Tot de maan en terug. We hebben ze in verschillende versies, hand getekend, geschilderd, strak, in foliedruk, net welke stijl bij jullie past.

 

Geboortekaartje met maan en sterren

Eigenlijk zijn onze maan geboortekaartjes bijna altijd vergezeld van sterren. Ze horen in onze ogen bij elkaar, dus check voor de zekerheid de collectie geboortekaartje sterren ook eens. Hemellichamen en andere luchtelementen zoals de zon worden onderling gevarieerd. Het handige van de editor tool is dat je zelf kunt bepalen wáár wat staat of kunt verwijderen en toevoegen.

 

Geboortekaartje zon en maan in foliedruk

Als foliedruk ergens toepasselijk is, dan is het wel voor de serie geboortekaartjes met maan, sterren en zon. Met een warme achtergrondkleur spatten en luchtelementen van het kaartje af. Zó betoverend en sprankelt je echt tegemoet. Probeer het eens en laat een proefkaartje maken, je kunt ze dan met eigen ogen bekijken.

 

Proefkaartje laten maken

Een kaartje zonder foliedruk kun je gratis aanvragen met de code POPPY123. Heel makkelijk bestel je jouw favoriete kaartje via jouw account en je hebt het binnen 1 werkdag in huis. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen? Kijk even bij de contactgegevens en neem contact met ons op. Appen mag ook!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code