Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Geboortekaartje lucht elementen

Vorige 1 2 3Geboortekaartje maan

Bij deze geboortekaartjes kijken we naar boven; de lucht. Wat een pracht al die sterren, planeten, maan, zon, sterrenbeeld, regenboog. Noem het maar op. Deze pagina hebben we speciaal ingericht met alle geboortekaartjes waarbij lucht elementen een rol spelen. 
Het geboortekaartje met maan is veruit favoriet, het staat symbool voor een oneindige liefde. En het staat zo mooi. Een maantje hebben we niet zomaar getekend, daar gaat een studie aan vooraf hoor! De ene keer is een strakker half maantje mooier, de andere keer moet hij bol en dik. Kijk er maar eens naar.

 

Geboortekaartje sterren

Een geboortekaartje sterren is ook altijd een plezier om naar te kijken. Sterren in de hoofdrol, soms in de bijrol ter decoratie. Hoe dan ook, wij zijn er gek op. Sterren kunnen een beetje blinken door de toegepaste foliedruk, maar dat hoeft natuurlijk niet. Vaak is de optie er wel om zelf te beslissen wat je met de sterren wil doen op het geboortekaartje.

 

Geboortekaartje sterrenbeeld

De sterrenbeelden zijn erg populair. Natúúrlijk hebben we alle sterrenbeelden in de beeldbank staan. Kijk hiervoor in 'omkleurbare elementen'. De sterrenbeelden worden vaak vergezeld van een sterrenhemel, maar ook dit is aan jullie om het eventueel te verwijderen. Natuurlijk kun je bij ieder willekeurig kaartje jouw eigen sterrenbeeld geboortekaartje maken. Je voegt het simpel vanuit de beeldbank toe.

 

Gratis proefkaart

Maak een account aan en kies jouw favoriete kaartje. Zelf een kaartje ontwerpen kan natuurlijk ook. Nadat je jouw account hebt aangemaakt, ontvang je van ons een emial met daarin de code voor één gratis proefkaart. Deze code kun je 1x activeren wanneer je het bestelproces voor jouw proefkaart hebt doorlopen. De kosten zijn €0,00 en je ontvangt jouw persoonlijke kaart op de deurmat. Klik hier voor de levertijden. Wil je meerdere proefkaarten bestellen, dat kan, elke volgende kaart kost €2,50.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code