Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat
Enveloppen kleur

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Lief geboortekaartje

Vorige 1 2 3 4 5 ... 8
Lief geboortekaartjeLief geboortekaartje

Je bent op zoek naar lief geboortekaartje met een vertederende illustratie of opgemaakt in zachte kleuren. Misschien wel bloemtjes of een lief wiegje waarin het babietje ligt. Geen knalkleuren en harde vormen, jullie gaan voor zacht en schattig. In deze serie hebben we hartverwarmende geboortekaartjes bij elkaar geplaatst. Natuurlijk zijn de elementen door jouzelf aan te passen en de kleuren zijn veranderbaar in de editor.

 

Geboortekaartje schattig

Jullie gezinnetje waar schattige baby beentjes nèt zichtbaar zijn. Jullie zijn een familielid rijker! Hoe leuk om iedereen een rol te laten spelen op het geboortekaartje. Of wat te denken van onze serie geboortekaartjes met boho kleertjes en kinderkamer interieur. Een wandrekje met de mooiste accessoires en pakjes.

 

Proefdruk aanvragen

Een geboortekaartje zonder foliedruk kun je gratis opvragen met code 'POPPY123'. Een kaartje met foliedruk en gebruik van deze code is €8. Zeer leuk om van tevoren jullie geboortekaartje even vast te kunnen houden en met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code