Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Geboortekaartje jongen

Vorige 1 2 3 4 5 ... 10
Geboortekaartje jongenGeboortekaartje jongen

Bij Studio POPPY werken wij continu aan nieuwe ontwerpen die passen bij de trends en tijd van nu. We houden voor jullie de laatste ontwikkelingen bij en vertalen deze naar de leukste geboortekaartjes voor jongens. Voor ieder wat wils omdat wij in allerlei stijlen zijn voorzien voor een geboortekaartje jongen. Wat te denken van een geboortekaartje foliedruk, of een geboortekaartje retro? De geboortekaartjes jungle met stoere jungle dieren zal vast ook in de smaak vallen.

 

Ontwerp jouw unieke geboortekaartje

Je kunt zelf aan de slag voor jouw eigen unieke geboortekaartje. Via de ontwerp het zelf basiskaart heb je keus uit tientallen formaten kaartjes. Dubbele en enkele kaarten en allemaal geschikt om ook foliedruk (goudfolie/koperfolie/rosegoudfolie of zilverfolie) aan toe te voegen. Kleuren, lettertypes en illustraties haal je allemaal uit de editor en ben jij zelf de ontwerper van jouw eigen geboortekaartje.

 

Gratis proefkaartje

Wat fijn, je bent aan de slag gegaan met één van jullie favoriete geboortekaartjes. Heel belangrijk, vinden wij, dat je het eens in het echt laat drukken zodat je de kwaliteit kunt beoordelen. Je kunt dan ook goed zien of de tekst goed leesbaar is en of de kleuren uitpakken zoals je graag wilde. Een gratis proefkaartje is zo aangevraagd en met de code POPPY123 gratis bovendien. Bij een foliedruk proefkaartje krijg je €2,50 korting met deze code.

 

Prijzen en levertijden

We hebben de prijzen staan in een handig tabel waar je de prijzen kunt inzien. Deze zijn verschillende per oplage, een kaartje per stuk is goedkoper naarmate de oplage groter is. Met de prijscalculator naast het getoonde geboortekaartje kun je ook makkelijk de uiteindelijke prijs inzien. Nadat de geboortekaartjes zijn besteld en betaald gaan wij aan de slag om jouw geboortekaartjes zo snel mogelijk te bezorgen. Meestal krijg je ze de dag erop al aangeboden! Foliedruk, buitenland, weekend kan ervoor zorgen dat het iets langer duurt, lees er alles over op onze informatie levertijden.

 

Tips bij het ontwerpen of onze expertise nodig?

Schroom alsjeblieft niet ons even te mailen op nicoline@studiopoppy.nl want wij helpen je ontzettend graag om je het perfecte geboortekaartje te bezorgen. Op onze ontwerptips en zelf aan de slag pagina’s helpen we je al een beetje op weg.

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code