Foliedruk
Bohemian

Botanisch
Retro

Label
Watercolor

Avontuur
Handgeschilderd

Jungle
Hip

Mooi verzenden

Je hebt veel aandacht besteed aan het kiezen van jouw favoriete kaartje. Minstens zo mooi is een mooie envelop met bijpassend adresetiket, matching sluitsticker en eventueel label koord om jouw label kaartjes aan elkaar te binden. Zo maak je het geheel af en is een feestje voor het oog. Misschien wil je er wel speciaal ontworpen postzegel bij? Klik hier even naar onze 'mooi verzenden' pagina!

Uitgebreide beeldbank

Met de uitgebreide beeldbank kun jij jouw kaartje precies naar wens aanpassen.Vind je de opzet van een kaart leuk? Kijk eens naar de bijbehorende elementen in de beeldbank. Dan maak je jouw kaartje uniek en niemand anders heeft dit speciale ontwerp. Er staan handgeschilderde elementen in, lijntekeningetjes, verf elementen, patronen, te veel om te noemen. Scroll er eerst eens doorheen!

Gratis proefkaartje

Maak een account aan en kies jouw favoriete kaartje. Zelf een kaartje ontwerpen kan natuurlijk ook. Nadat je jouw account hebt aangemaakt, ontvang je van ons een emial met daarin de code voor één gratis proefkaart.

Snelle levering

De levering van onze kaartjes zonder extra bijzondere afwerkingen (zoals bijvoorbeeld foliedruk) leveren wij op werkdagen al de volgende dag! Bekijk deze link voor onze voorwaarden.