Avontuurlijke geboortekaartjes

Studio POPPY heeft bijzondere geboortekaartjes die avontuurlijk zijn, soms een beetje stoer, soms grappig. Het zijn geboortekaartjes met een knipoog waar de dieren meestal de baas zijn. Ze halen gekke toeren uit en zijn op ontdekking. Net als jullie kleine spruit straks.... Een kaart met een knipoog en vele details. Houd je van dit genre? Kijk ook eens op onze website POPPY Geboortekaartje voor een nog veel breder aanbod. Ook van de makers Studio POPPY.

Trend geboortekaartje 2023

Volg je graag de laatste trends? Wij houden ze voor je bij en verwerken dat in onze allernieuwste geboortekaartjes. Het avontuur is absoluut een trend die we op beurzen in binnen- en buitenland hebben terug gezien. Ontdek de wereld, te voet, in de boot, in de luchtballon, op safari, parades, te water. Noem maar op, bij ons staan dieren vaak in het middelpunt die allerlei avonturen beleven. Fantasierijk en met een knipoog. In dit genre laten we zien wat de wereld allemaal te bieden heeft, ter land, in de lucht en ter zee. De natuur en het dierenrijk spelen een hoofdrol.

Geboortekaartje avontuur

In onze avontuur geboortekaartjes is vaak een verhaal terug te zien. Prachtig symbolisch. Denk maar eens aan een versje: 'grote avonturen beginnen klein'. Onlangs hadden we het volgende tekstje in het geboortekaartje avontuur met zwemmende ijsbeertjes: 'Zeil je dromen lieve vriend, verken het ruime sop. Maar weet, vrije vogel, dat onze liefdevolle wind in nood, je zeilen bollen zal. Zodat je altijd je weg naar onze veilige haven vindt.'

Tja.... dit vinden wij betoverend mooi...