Een panter geboortekaartje is er in vele varianten en we raken maar niet uitgekeken op het mixen and matchen van panterprintjes en panters al dan niet in een botanische omgeving zoals de jungle. Enfin te leuk voor een geboortekaartje omdat het trendy, stoer, hip is! En een beetje zoet kan ook door de kleur een beetje aan te passen. We hadden hier in de studio een beetje een discussie, want zijn het nu panters? Of misschien een luipaard? Of een cheetah? We houden het maar op de panter.

Panter in jungle geboortekaartjes

Bij ons komen de panter veel voor in de jungle geboortekaartjes. Weelderige botanische kaarten met jungle en safari beesten. De panter mag hier in natuurlijk niet ontbreken. Er komen in deze kaarten vaak nog veel meer dieren aan bod op een mooie vintage manier. Deze geboortekaartjes lenen zich geweldig voor foliedruk. Dat vintage beeld met bijvoorbeeld goudfolie is indrukwekkend mooi en heb je iets heel bijzonders in handen.

Panter print

Dól zijn wij op de panter print! Het is zo hip en van deze tijd. Decoratief en verkrijgbaar in de mooiste kleuren combinaties. Zo veel kleuren zo veel voorkeuren! Wij kunnen de print exact in de kleur maken die jij graag wil. Gratis. Dus pimp jij jouw geboortekaartje graag met een panter print? Hier ben je aan het goede adres.

Panter label kaartje

We hebben ook een ruime keus in panter label kaartjes. Een geboortekaartje dat uit meerdere labels of tags bestaat. Práchtig aan elkaar te bevestigen met de mooiste goud of koperkleurige paperclips. Of twee labels die je met een mooi touwtje aan elkaar bindt. Met een bijzonder thema in bijzondere uitvoering zit je helemaal goed.