Welkom bij Studio POPPY geboortekaartjes!

Geïnspireerd door laatste trends vind je hier de mooiste geboortekaartjes op bijzonder hoogwaardige papiersoorten. Al jarenlang werken we met onze drukker en wij kunnen je naast het reguliere drukwerk voorzien van speciaal drukwerk zoals foliedruk en labelkaarten. Hiermee heb je absoluut iets bijzonders in handen. Laat je inspireren en misschien schuilt er ook een ontwerper in jou! Door de kaart editor en uitgebreide beeldbank is het onmógelijk niet een uniek kaartje te creëren. Veel kijk plezier!

 

Team Studio POPPY
Verschillende stijlen

Zo veel mensen zo veel wensen. In de loop der jaren zijn er verschillende stijlen geboortekaartjes en trouwkaarten ontstaan, allemaal ontworpen in onze eigen studio. Studio POPPY tekent, schildert, ontwerpt, knipt, plakt en schuift totdat er een beeld ontstaat dat uniek is. Van schattig tot stoer, van klassiek tot hip. In dat kleurenpalet waar we zo van houden. 
Bohemian, watercolour, labelkaartjes, hippe kaartjesfoliedruk, pentekeningen, geschilderde kaartjes, kijk eens rustig rond!

 

Nog geen keus gemaakt? Klik hier door naar alle geboortekaartjes.


Ontwerp jouw eigen kaartje

Wil jij zelf jouw geboortekaartje, trouwkaart of uitnodiging ontwerpen? Dat kan! Met de ontwerptool kun je aan de slag met allerlei formaten kaartjes. Je kunt gebruik maken van de beeldbank of zelf plaatjes en foto's toevoegen. Kies jouw eigen teksten, kleuren en lettertypen en jouw unieke kaart is een feit. 
Ook is het mogelijk om jouw kant en klare ontwerp te uploaden en gebruik te maken van onze uitstekende drukkerij met de meest prachtige papiersoorten en enveloppen.

Basiskaart

Zelf aan de slag

Ontwerptips


Bestel een gratis proefkaart!

Je bent verliefd geworden op een kaart... Dan wil je het ook even kunnen zien en aanraken. Dat kan natuurlijk. Maak hem eerst persoonlijk en helemaal naar wens en bestel hem vervolgens GRATIS met code: POPPY123. Voor meer informatie lees even verder op proefkaart aanvragen.
Labelkaartjes

Reuze populair zijn onze label kaartjes. Laat je inspireren en mix & match er op los. Bind de kaartjes aan elkaar vast met ons elastisch koord, een mooie paperclip, een koperkleurig hechtringetje of een mooi bakkerstouwtje. Kijk eens onder 'mooi verzenden'.  Bekijk hier de collectie label kaartjes.

Foliedruk

Foliedruk is een laagje folie dat op de kaart gedrukt kan worden. Foliedruk is er in vier varianten: goudfolie, zilverfolie, rosegoudfolie en koperfolie. Een laagje goudfolie is mooi voor bijvoorbeeld de naam op de voorkant of bepaalde accenten dat de kaart extra bijzonder maken. Het geeft een bijzonder effect, het licht op en glanst. Extra mooi dus onder de lamp, daglicht of in de zon. Het geeft een extra luxe afwerking aan jouw toch al zo mooie kaartje. En ook al hebben wij de kaart niet opgemaakt met foliedruk, elk kaartje is geschikt. Bekijk hier de collectie foliedruk kaartjes.

Ontwerp jouw eigen sluitsticker

Je maakt jouw geboortepost pas ècht af met een bijpassende sluitzegel. Voor bijna alle kaartjes hebben wij er al 1 of meerdere ontworpen. Zie je er eentje tussen staan die bijna klopt? Klik hem aan en je kunt zelf de details nog veranderen. Zo hebben wij alvast een beetje voorwerk gedaan. Want elke sluitzegel wordt op maat gedrukt!