Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Watercolour kaartjes

Vorige 1 2 3Geboortekaartje watercolour

Een geboortekaartje met watercolour is prachtig! Helemaal als je voor het klassieke papier kiest en veel witruimte overlaat. Het kaartje lijkt speciaal voor jullie kindje geschilderd! De watercolour elementjes staan in de beeldbank dus je kunt mixen and matchen totdat het volledig jouw stijl is en bovenbien uniek, niemand anders heeft dit bijzondere geboortekaartje. 
De watercolour elementjes zijn ook te plaatsen op een gekleurde achtergrond. Dit is een voorbeeld van watercolour geboortekaartje met achtergrond.

 

In de beeldbank: acquarel kransen, bloemen, planten en alfabet

Hoe handig! Alle watercolour bloemen en planten staan in de beeldbank. Je kan dus het takje groen vervangen voor een andere die jij wellicht mooier vindt. Ook hebben we een watercolour alfabet beschikbaar en staat onder 'alfabet' in de beeldbank. Het is een bijzonder alfabet; de letter kan in folie en de bijbehorende watercolour bloemen zet je er onder. Zo ontstaat the match made in heaven: foliedruk in combinatie met watercolour. Een voorbeeld geboortekaartje is dit geboortekaartje watercolour met letter in folie. Laat jouw budget geen echte folie toe? We hebben ook een alfabet met 'goudlook' letters met watercolour bloemen. Kijk hier maar eens.

 

Watercolour en foliedruk

Zoals we al zeiden, een gouden combinatie. Hoewel... rosegoud, koper of zilver zijn ook mogelijk! Laat jouw watercolour geboortekaartje eens drukken op het papiersoort 'cotton mooi stevig' in combinatie met folie. Alle 'omkleurbare elementen' in de beeldbank zijn om te zetten in folie. Dus experimenteer zelf eens met alles wat er mogelijk is en maak jouw eigen unieke kaartje.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code