Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Geboortekaartje retro

Vorige 1 2 3 4 5Geboortekaartje retro

Geboortekaartjes retro is het bij Studio POPPY allemaal om begonnen. Beter nog is de omschrijving retro vintage omdat we bij retro vaak een iets ander beeld hebben dan dat de collectie geboortekaartje retro laat zien. Het zijn prachtige collages waaruit een uniek nieuw beeld is ontstaan. Het zijn dus retro en vintage elementjes die allemaal samengevoegd zijn tot een verhaaltje. De elementjes hebben we gevonden op oude ansichtkaarten, poeze albums, oude leesboekjes, vintage postkaarten. Alsof we op zoek zijn naar een schat, vinden we zo nu en dan weer de mooiste retro vintage juweeltjes.

 

Retro vintage geboortekaartje

De bestaande retro geboortekaartjes zijn te voorzien van folie wat een eigentijds karakter geeft. De foliedruk geboortekaartjes hebben een folie laagje in goud, zilver, koper of roségoud wat een mooie glinstering geeft. Héél mooi te combineren met de bewerkelijke retro vintage geboortekaartjes.

 

Retro geboortekaartje zelf ontwerpen

Dat kan! Je kunt een bestaand geboortekaartje als uitgangspunt nemen maar je kunt ook kiezen voor een basiskaart en gebruik maken van de beeldbank. In iedereen schuilt een ontwerper en zo creëer je iets dat niemand anders heeft. En, als je dat wil, kunnen wij gratis met je meekijken en voorzien van advies.

 

Gratis proefkaartje

Het is handig om een account aan te maken, dat neemt 1 minuut in beslag. Hierin kun je jouw favoriete geboortekaartjes in opslaan en bewerken. Je kunt stoppen en afsluiten wanneer je wil om vervolgens op een later tijdstip verder te gaan. Met de code POPPY123 kun je bovendien een gratis proefkaartje aanvragen.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code