Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Geboortekaartje zusje

Vorige 1 2Geboortekaartje voor 2e kind (of 3e, 4e...)

Hoera! Jullie kindje krijgt er een zusje bij! Hoe leuk om de hele familie een rol te laten spelen op het geboortekaartje. Of in ieder geval jullie eerste of tweede kindje met hun nieuwe zusje. We hebben verschillende uitvoeringen van een geboortekaartje zusje. En past jullie favoriete kaartje niet helemaal in jullie gezinssamenstelling? Vraag het ons vooral want vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

 

Geboortekaartje zusje tekst

Wanneer je grote broer of zus een prominente rol wil laten spelen op het geboortekaartje is het leuk om een passende tekst bij te plaatsen. We hebben alvast wat tekstjes verzameld zodat je inspiratie op kan doen. Je kunt het tekstje zelf herschrijven zodat het jullie eigen regeltjes worden. Check hier de teksten zusje.

 

Gratis proefkaartje laten maken

Met code POPPY123 kun je een gratis proefkaartje aanvragen. Maak een account aan en kies jouw favoriete kaartje. Zelf een geboortekaartje bos ontwerpen kan natuurlijk ook, er zijn allerlei bos dieren en botanische elementen te vinden in de beeldbank. Nadat je jouw account hebt aangemaakt, ontvang je van ons een emial met daarin de code voor één gratis proefkaart. Deze code kun je 1x activeren wanneer je het bestelproces voor jouw proefkaart hebt doorlopen. De kosten zijn €0,00 en je ontvangt jouw persoonlijke kaart op de deurmat. Klik hier voor de levertijden. Wil je meerdere proefkaarten bestellen, dat kan, elke volgende kaart kost €2,50.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code