Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat
Enveloppen kleur

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Geboortekaartje botanisch

Vorige 1 2 3 4 5 ... 7Botanische geboortekaartjes

Botanische geboortekaartjes is eigenlijk een verzameling van geboortekaartjes waar bloemen, takken, bladeren, jungle en andere natuurlijke elementen in terug komen. De interieur trend is ook overgewaaid naar de geboortekaartjes zijn weelderig en illustratief. Zeer geschikt dus voor een mooi bijzonder geboortekaartje. De flora is er in verschillende stijlen, zowel vintage als handgeschilderd. 

 

Geboortekaartje botanisch jungle

Ja wij houden ervan! Kinderkamers worden ermee gestyled, jungle botanisch! Prachtige weelderige prenten met jungle dieren en planten. De kleuren zijn warm en je hebt een hip, trendy en ook een beetje stoer geboortekaartje in handen. De botanical trend zie je ook terug in schrijfwaren en accessoires voor in huis. Voorlopig blijft deze trend nog wel.

 

Zelf botanical geboortekaartje maken

Vanuit onze basiskaarten kun je jouw eigen kaartje creeren die niemand anders heeft. In de beeldbank vind je beeld terug die hier mogelijk in past. Droogbloemen, vintage bloemen en planten, sterren, watercolor bloemen, jungle, dieren, natuurlijke elementen etc. Experimenteer ook met foliedruk, dat past ook erg mooi in deze stijl.

 

Wat is foliedruk?

Laat jouw botanisch geboortekaartje eens drukken op het papiersoort 'cotton mooi stevig' in combinatie met folie. Alle 'omkleurbare elementen' in de beeldbank zijn om te zetten in folie. Dus experimenteer zelf eens met alles wat er mogelijk is en maak jouw eigen unieke kaartje. Hier lees je uitgebreid wat foliedruk is.

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code