Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Geboortekaartje bohemian

Vorige 1 2 3 4 5 6
Geboortekaartje bohemianGeboortekaartje bohemian

Bij geboortekaartje bohemian denk je al gauw aan aardse en natuurlijke geboortekaartjes met lucht elementen, botanisch, maan en sterren. Dieren spelen ook een grote rol in dit genre. Speels vertaald naar een geboortekaartje, soms grappig maar vooral sfeervol qua kleur opgezet. Bij een bohemian geboortekaartje is gewerkt in verschillende stijlen zoals handgetekend, retro vintage of we hebben gewerkt met foliedruk

 

Wat is bohemian?

De definitie van bohemian heeft een sterke link met de natuur. Botanische elementen maar ook andere aspecten die zijn liefde voor de natuur laat zien. Bohemian, oftewel boho wordt ook veel geassocieerd met de Ibiza stijl. Vrije geest en weelderige materialen in zowel kleding als interieur geven de bohemian sfeer. Onze bohemian geboortekaartjes passen hier in. Kijk eens rustig rond.

 

Zelf bohemian geboortekaartje maken

Vanuit onze basiskaarten kun je jouw eigen kaartje creeren die niemand anders heeft. In de beeldbank vind je beeld terug die hier mogelijk in past. Droogbloemen, maan, sterren, botanisch, jungle, dieren, natuurlijke elementen etc. Experimenteer ook met foliedruk, dat past ook erg mooi in deze stijl.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code