Geboortekaartje zusje

Hoera! Een zusje! Hoe leuk om de broer(s) en/of zus(sen) ook op het geboortekaartje te plaatsen. Jullie zijn trots op jullie gezin en de andere kindjes mogen gezien worden op het kaartje. We hebben een collectie waarbij de broer en/of zus ook een mooi plekje verdient. Misschien hebben jullie een tekstje dat jullie willen plaatsen voor het zusje namens grote broer of zus. Een leuke uitspraak die gaandeweg eens voorbij is gekomen of een gedichtje dat jullie samen geschreven hebben. Voor hen verandert er ook heel erg veel en des te trotser zullen ze zijn als zij een rol hebben mogen spelen bij de tot stand koming van het geboortekaartje.

Hoera! Een zusje!

Jullie verwachten een tweede of derde kindje, van harte gefeliciteerd! Het is dan ook een ontzettend leuk moment om je eerste kind(eren) bij deze geboorte te betrekken, voor hen is het net zo spannend. Een tekstje als Hoera! Een zusje! is een veel gekozen zinnetje. Hij dekt dan ook de volledige lading. Maar misschien hebben jullie een andere leuke zin bedacht? Wij zijn altijd benieuwd naar leuke nieuwe inspiratie. Heb jij inspiratie nodig? Kijk eens bij deze leuke geboorte teksten voor een zusje.

Geboortekaartje zus en broer

Veel van de geboortekaartjes zusje zijn ook geschikt voor een broertje. Kijk eens naar deze serie geboortekaartjes waar het hele gezin een rol speelt. vader, moeder, of regenboog gezinnen met twee vaders of twee moeders. Daarbij zijn alle varianten broertjes en zusjes te selecteren in de beeldbank. De kleuren zijn af te wisselen en op elkaar af te stemmen. Dus wat stoerder of juist lief roze voor een zusje, alles is mogelijk. Zelf met outfitjes in foliedruk!

Originele tekst geboortekaartje zusje

Er is een zusje op komst! Het is dan ontzettend leuk om een orignele tekst speciaal voor een zusje in het geboortekaartje te verwerken. We hebben de leukste tekstjes voor je verzameld om eventueel te verwerken. Het kan ook als een inspiratiebron werken en jullie je eigen twist aan de tekst geven. Let ook eens op wat grote broer of zus zegt over de ongeboren baby. Ook een erg leuk idee om dit erin te verwerken. Klik hier voor de originele tekst geboortekaartje zusje.