Vierkant kraamfeest kaartje maan
kaart achterzijde
Vierkant kraamfeest kaartje maan
kaart achterzijde

Vierkant kraamfeest kaartje maan

Prachtig bij kaartjes van Hartendief x Studio POPPY
Enkele kaart | 10x10cm
  • Fijn zelf ontwerpen
  • Gratis proefkaart
  • Vele papiersoorten beschikbaar
  • Bijzondere toepassingen zoals stans en foliedruk
  • Hulp van onze grafisch designer

Geef je een kraamfeest of een kraamborrel? Héél mooi om deze in de lijn te laten ontwerpen als jouw geboortekaartje. Wij doen dat gratis voor je. In dit kraamfeest kaartje kun je in stijl de benodigde informatie kwijt en houdt je het geboortekaartje clean. Vraag een gratis proefdruk aan!

Ontwerp van Hartendief. Hartendief is een Nederlands merk dat magische dingen ontwerpt voor magische mensen. Elk kinderkamertje tover je om in een paradijsje. De ontwerpen van Hartendief zijn nu ook beschikbaar voor op je geboortekaartje!

Wij snappen dat je misschien wat hulp nodig hebt bij het ontwerp of ons graag even wil laten meekijken. Of wil je dit kaartje graag in een ander formaat? Laat het ons even weten via onderstaande button

Contact

 

Maak een account aan en je ontvangt jouw eerste proefkaartje (zonder foliedruk) gratis! Dan kun je met eigen ogen de kwaliteit van het product ervaren. Gebruik de kortingscode POPPY123 bij het afrekenen.

Formaat van dit kaartje: Enkel 10x10

Er zijn 6 verschillende soorten foliedruk kiesbaar: goud, zilver, koper, rosegoud, wit en zwart.

Wil je behalve tekst ook andere elementen in foliedruk? Kijk dan in de beeldbank onder 'omkleurbare elementen'

- Alle elementen dienen wel in dezelfde folie gekozen te worden, het is niet mogelijk om meerdere soorten folie op 1 kaart te drukken
- Selecteer bij bestellen of je 1 of 2 zijdig folie wil laten drukken.
- Indien 1 zijdig folie of géén foliedruk, dan worden de elementen in de getoonde kleur gedrukt.

Je kunt vooraf (onder voorbehoud) de prijs van jullie oplage berekenen. Vul jouw voorkeuren in met de handige prijscalculator.

Bereken alvast jouw prijs

Niet elk papiersoort is geschikt voor alle bewerkingen. Foliedruk is bijvoorbeeld niet mogelijk op een papiersoort met structuur. Tijdens het bestellen van jullie proefkaart of oplage tonen wij de geschikte papiersoorten waaruit je kunt kiezen. Bekijk hier de eigenschappen van de papiersoorten.

Een proefkaart of oplage (bijzondere vormen en foliedruk uitgezonderd) besteld op werkdagen vóór 12 uur, worden dezelfde dag nog verzonden.
Een proefkaart of oplage in bijzondere vormen of met foliedruk, worden binnen 3 à 4 dagen verzonden.
Pakketten worden voorzien van een track and trace code zodat je de voortgang kunt volgen. We verzenden wereldwijd. Proefkaarten gaan per post en zijn niet altijd de volgende dag in huis.

Stijl kaartjes
Maak je kaartje compleet
Wit 11,5x11,5
Bekijk alle
Sluitsticker Hartendief varen maantje
Bekijk alle
Geboortebord water colour
Bekijk alle
Lipsum
sluiten