Geboortekaartje tweeling

Ben jij op zoek naar een geboortekaartje voor een tweeling? Wij kunnen je daarmee helpen! We hebben speciale tweeling geboortekaartjes waarbij het beeld is aangepast naar een tweeling of naar een heel gezin. Je ziet een geboortekaartje met twee babies in een bedje, geboortekaartje twee kraanvogeltjes in de jungle, geboortekaartje twee olifantjes achter mama aan, kortom voor ieder wat wils.

Je hoeft je niet te beperken tot het aanbod tweeling geboortekaartjes omdat we elk ander kaartje op de website kunnen ombuigen naar een tweeling variant. Heb je er hulp bij nodig? Wij staan gratis voor je klaar.

Bijzondere geboortekaartjes tweeling

Er zijn verschillende mogelijkheden om jullie tweeling aan te kondigen. Een geboortekaartje is een mooie manier en je kunt het mooi bewaren in het plakboek of inlijsten. Houd er dan twee achter de hand, je wil immers de voorkant en de achterkant laten zien in een lijst of plakboek.

Een tweeling, twee individuen, misschien wil je beiden een eigen versje meegeven? Kijk hier eens tussen onze mooiste geboortegedichtjes.

Geboortekaartje tweeling ontwerpen

Als je op zoek gaat naar een geboortekaartje voor een tweeling kom je soms nogal bedrogen uit. Het aanbod geboortekaartjes voor een eenling is doorgaans zó veel groter dan voor een tweeling. Terwijl dat kaartje net zo bijzonder moet zijn dan wanneer er een eenling wordt geboren. Het is ook net zo bijzonder, en eigenlijk bijzonderder want het zijn er immers twee. We hebben de geboortekaartjes voor een tweeling bij elkaar gezet die we qua beeld hebben moeten aanpassen, bijvoorbeeld twee babies in een wiegje. Maar verder zijn alle eenling geboortekaartjes natuurlijk aan te passen naar twee namen aan de voorkant en binnenkant. Qua opmaak helpen we je er graag bij.

Wil je zelf een geboortekaartje tweeling ontwerpen? Dat kan natuurlijk, we hebben heel veel kaartformaten die je als uitgangspunt kunt gebruiken. Foliedruk is ook mogelijk op alle gewenste formaten. Je kunt ook een bestaand geboortekaartje als uitgangspunt nemen die het beste past bij jouw wensen en smaak. Haal weg en verander, jij bent jouw eigen ontwerper van jullie unieke tweeling geboortekaartje.

Een beetje hulp kunnen deze linkjes bieden: zelf aan de slag en ontwerptips.

Geboortekaartje tweeling drieluik

Wil je de tweeling op 1 kaartje noemen? De collectie natuurlijk reuze, kijk tussen alle geboortekaartjes of de tweeling geboortekaartjes.

Of misschien twee afzonderlijke kaartjes? Vaak worden hievoor twee kaartjes uit dezelfde serie gekozen en gedrukt op een enkele kaart 10x10cm of enkele kaart 13x13cm. Dan passen ze toch in 1 envelop met 1 postzegel. 

Heel bijzonder is het geboortekaartekaartje tweeling drieluik of het geboortekaartje theaterkaart.