Geboortekaartjes Annet Weelink Design

Annet Weelink Design, hèt interieur label met fantastische hand gemaakte designs van Annet. 

 

Jarenlang heeft Annet als designer bij H&M gewerkt in Stockholm voordat zij voor zichzelf ging beginnen met haar handgeschilderde designs. Tegenwoordig bestaat haar assortiment uit geweldig behang, wandstickers, kussens, dekbedden, zitzakken en allerlei papierwaren. Ook aan de kleinsten is gedacht en kun je er ook terecht voor kraamkado's.

 

Tegenwoordig zijn trends in het interieur nauw verbonden met trends in geboortekaartjes. Er was meer en meer vraag naar geboortekaartjes die matchen met het babykamertje. Zodoende is de samenwerking tussen Annet Weelink Design en Studio POPPY ontstaan en kunnen we geboortekaartjes aanbieden met het unieke design van Annet!

Een geboortekaartje bestellen van Annet Weelink Design. Hoe doe ik dat?

Dat is echt heel eenvoudig. En we helpen je daar graag bij.

- Scroll eerst eens rustig door alle geboortekaartjes om jouw favoriete thema en formaat op te zoeken. 

- Staat jouw ideale formaat er (nog) niet tussen, mail eerst even naar nicoline@studiopoppy.nl. Wij voegen jouw kaartje toe aan de collectie.

- Maak een account aan

- Klik op 'zelf ontwerpen' bij jouw favoriete kaartje

- Je kunt nu aan de gang met het personaliseren van jouw eigen kaartje. Misschien heb je wat aan deze pagina met tips: zelf aan de slag en ontwerptips.

- Sla jouw kaartje goed op zodat je de volgende keer er mee verder kunt.

- Lees hieronder verder hoe je een gratis proefkaartje kunt bestellen!

Bijpassende enveloppen en sluitzegels

Om jouw geboortekaartje mooi te kunnen verzenden hebben we bijpassende enveloppen en je kunt jouw eigen Annet Weelink Design sluitzegels maken. Klik hier voor linkjes naar enveloppen en sluitzegels.

 

Onderaan elke kaart zie je een 'ontwerp-jouw-eigen' sluitzegel die je kunt customizen zoals jij dat wil.

 

Of wat te denken van jullie zelf ontworpen postzegels? Je leest hier alles over de geboortezegels.

Gratis proefkaartje aanvragen

Maak een account aan en kies jouw favoriete kaartje. Zelf een kaartje ontwerpen kan natuurlijk ook. Nadat je jouw account hebt aangemaakt, ontvang je van ons een emial met daarin de code voor één gratis proefkaart. Deze code kun je 1x activeren wanneer je het bestelproces voor jouw proefkaart hebt doorlopen. De kosten zijn €0,00 en je ontvangt jouw persoonlijke kaart op de deurmat. Klik hier voor de levertijden. Wil je meerdere proefkaarten bestellen, dat kan, elke volgende kaart kost €2,50.

 

Een proefkaartje met foliedruk kost €8 met kortingscode POPPY123.

 

Wil je meer weten over de mogelijke papiersoorten en wat foliedruk is? Klik hier op papiersoorten en foliedruk.