Hi, en wat leuk dat je een kijkje neemt bij MAENMEISJE X STUDIOPOPPY

Ik ben Chantal, 35 jaar en hele trotse mama van Stevie Mae en Jimi Otis. Na de geboorte van mijn dochter ben ik Maenmeisje begonnen en maak ik inmiddels al drie jaar kinderkamers een stukje sfeervoller met oa mijn naam en vormlichtjes. Voor het kaartje van ons zoontje heb ik Nicoline benaderd want wauw wat maakt zij een prachtige kaartjes! Ik had al precies in gedachten wat ik wilde en Nicoline heeft dit prachtig vormgegeven. Na heel wat berichtjes over en weer laten wij nu vol trots het kaartje van Jimi en de reeks bosdieren collectie aan jullie zien.

Bosdieren collectie

Zoals bij elke start van een collectie maken we een moodboard en bepalen we het kleurenpalet. 
De moodboard was duidelijk, héél duidelijk! Het kamertje van Jimi is er eentje met printjes, rustig, beetje boho en met kwalitatief goede spulletjes. Kwaliteit staat boven kwantiteit en dat is nu precies waar Studio POPPY ook van houdt. 
Behang in de kleur 'Tide' met de mooiste handgetekende bostafereeltjes. Een lust voor het oog. Het geboortekaartje móest daarop geïnspireerd zijn. 

Het kleurenpalet bevat roesttinten zoals 'Mist' grijsblauw, 'Rust' roestbruin, 'Tide' vintage blauw en 'Shell' poederroze. Al dan niet met een accent goud of koper.

 

BEKIJK HIER DE HELE COLLECTIE MAENMEISJE X STUDIO POPPY

Geboortekaartje Jimi

Met de hand heeft Studio POPPY de dieren uit het bos getekend. Fijne lijntekeningen en op de computer bewerkt zodat ze in de editor om te kleuren zijn naar elke kleur van de regenboog.

Het geboortekaartje van Jimi bevat eigenlijk alle boselementjes, net als zijn behang. In het midden een ovaalvormige uitsparing zodat de naam volledig tot zijn recht komt. Op de foto lijkt de naam wit maar in werkelijkheid is deze in zilverfolie gedrukt. In wat kleine elementjes hebben we de zilverfolie terug laten komen voor een mooie eenheid.

Zelf aan de slag

Het is heel eenvoudig om zelf ook dit mooie kaartje te bestellen voor jullie kindje. Een proefkaartje bestellen is altijd verstandig, dan weet je zeker dat dit jullie favoriete kaartje is qua look and feel.

 

Maak een account aan, dat neemt 2 minuten in beslag. Zelf een kaartje ontwerpen kan natuurlijk ook. Nadat je jouw account hebt aangemaakt, ontvang je van ons een email met daarin de code voor één gratis proefkaart zonder folie. Deze code kun je 1x activeren wanneer je het bestelproces voor jouw proefkaart hebt doorlopen. De kosten zijn €0,00 en je ontvangt jouw persoonlijke kaart op de deurmat. Klik hier voor de levertijden. Wil je meerdere proefkaarten bestellen, dat kan, elke volgende kaart kost €2,50.
Op een proefkaart met folie krijg je met deze code een korting op het aankoopbedrag.

 

"Waar vind ik de bosdieren terug in de beeldbank?"
Kijk in de beeldbank onder 'omkleurbare elementen'. Daar staan ze allemaal.

ABC plaat bosdieren

Op de andere wand dan het bosdieren behang hebben we een prachtige ABC plaat ontworpen. De hoofdletters en de kleine letters staan er op, wie weet op een dag ook nog eens educatief ;)
We hebben voor hetzelfde papier gekozen als het geboortekaartje en de letters zijn wederom gedrukt in zilverfolie. Als het licht er goed op staat dan zie je subtiel het contrast tussen het papier en de schitterende folie. De achtergrondkleur komt nagenoeg overeen met het behang.

 

De ABC poster

ABC poster vierkant

Geboorteposter hertje

Geboorteposter boom

 

Mooi verzenden

Zonder twijfel had het geboortekaartje onze grootste aandacht. Iets dat met zoveel zorg is ontworpen en gedrukt verdient het ook om mooi verzonden te worden.

We hebben hier gekozen voor een zilverkleurige envelop met een sluitsticker in de kleur 'Tide'. Het vogeltje zie je heel klein op de voorkant en onder het gedichtje aan de binnenkant.

 

VIND HIER ALLES OM JOUW POST MOOI TE VERZENDEN

VOORBEELD SLUITSTICKER MAENMEISJE

Eigen postzegel ontwerpen

Een eigen postzegel ontwerpen maakt het natuurlijk helemaal af. Chantal heeft deze postzegels zelf besteld bij PostNL met de afbeelding die wij haar aangeleverd hebben. Zo eenvoudig is het, via de website kun je jouw afbeelding uploaden en een paar dagen later vallen de postzegels op maat bij je op de mat.

 

Wil je meer zien van Maenmeisje en de mooie maanlichtjes? Kijk eens op haar website Maenmeisje.

 

INSTRUCTIE ZELF POSTZEGEL ONTWERPEN