Label kaarten, zo bijzonder!

Met een label kaart heb je iets bijzonders in handen. Het is gespecialiseerd drukwerk waar jij zelf ook nog jouw fantasie en draai aan kunt geven. Ze zijn er in vele soorten en maten, elk heel anders. Laat je inspireren!

Wees creatief

Label kaarten zijn er in verschillende uitvoeringen. Kijk eens hier bij ‘ontwerp jouw eigen kaart’ voor alle mogelijkheden. De labels kunnen een bijzonder kaartje vormen waarbij je de voor èn achterzijde kunt voorzien van tekst, kleur en beeldmateriaal. Soms wil je een kaart met een tag er aan. Op dat losse labeltje kun je de naam zetten, een mooi gedichtje of quote. Of misschien wel de uitnodiging voor het kraamfeest of de foto van jullie aanwinst. Wees creatief en geef er zelf jouw bestemming aan, alles is mogelijk.

Label koord, paperclip, hechtringetje.

Jouw eigen creativiteit komt ook aan bod bij het aan elkaar hechten van de label kaart. Dat kan op alle manieren dat jij zelf wil. Een paar ideeën zullen wij aandragen dat wellicht kan helpen ter inspiratie. Wij hebben voor onze kaarten onder andere label koord  gebruikt. Prachtig elastisch koord in fantastische kleuren. Wij verkopen dit per strekkende meter, kijk eens onder label koord.
Een ander idee zijn mooie druppelvormige paperclips. Deze worden in vele kleuren verkocht. Onze favoriet is koper, goud en zwart. Op de foto zie je een voorbeeld van deze paperclips, je kunt ze kopen bij allerlei paperware shops.
Verder zijn koper of goudkleurige hechtringetjes ook favoriet. De ringetjes zijn heel goedkoop, je hebt er echter wel een speciale ringetjestang voor nodig. Wij verkopen deze niet maar wordt onder andere bij bol.com te koop aangeboden.

Bestel deze items altijd vooraf!

Hoe werkt het?

In de designtool zie je stanslijnen (snijlijnen) staan. Deze lijnen zijn een hulpmiddel voor hoe jouw kaart er uit komt te zien. Zet bijvoorbeeld de tekst niet te dicht bij deze lijnen. Bij de proefkaart staan deze lijnen nog zichtbaar en is het kaartje nog niet gestanst. Bij de bestelling van de uiteindelijke oplage halen wij deze stanslijnen voor je weg en worden de label kaarten uiteraard wel gestanst. Onder onze pagina 'zelf aan de slag' leggen we dit uitvoerig uit.

Heb je idee?

Heb je een idee voor een labelkaart maar kom je er niet helemaal uit? Dan helpen wij je graag. Wij zijn wel gebonden aan de standaard label kaart formaten die je hier kunt raadplegen.