Verberg filters
Soort
Stijl geboorte
Kleur geboorte
Enveloppen formaat

Heb je vragen?

Bel: Nummer (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code: POPPY123

Geboortekaartje bos

Vorige 1 2Geboortekaartje bos

Wij zijn dol op dit thema, je kunt er net zo veel kanten mee uit als het populaire thema jungle. Prachtige bomen met vertederende bosdieren zoals een hert, vos, eekhoorn of beer. Wat ons betreft komen ze allemaal door elkaar aan bod in sfeervolle omgeving. De natuur speelt een grote rol in de geboortekaartjes en er zijn dus veel bomen, takken en bladeren terug te vinden in het geboortekaartje bos.

 

Geboortekaartje natuur

Botanische elementen en lieve bos dieren zijn de perfecte ingrediënten voor een illustratief kaartje en is als thema ook leuk door te trekken naar het babykamertje. Voor de inrichting van een baykamer bos is genoeg inspiratie te vinden op Pinterest. Vaak gebruiken we verschillende bruintinten voor een bos overdag en 's nachts is het kaartje vaak opgemaakt in prachtige diepe blauw en groentinten.

 

Geboortekaartje bos dieren aanvragen?

Met code POPPY123 kun je een gratis proefkaartje aanvragen. Maak een account aan en kies jouw favoriete kaartje. Zelf een geboortekaartje bos ontwerpen kan natuurlijk ook, er zijn allerlei bos dieren en botanische elementen te vinden in de beeldbank. Nadat je jouw account hebt aangemaakt, ontvang je van ons een emial met daarin de code voor één gratis proefkaart. Deze code kun je 1x activeren wanneer je het bestelproces voor jouw proefkaart hebt doorlopen. De kosten zijn €0,00 en je ontvangt jouw persoonlijke kaart op de deurmat. Klik hier voor de levertijden. Wil je meerdere proefkaarten bestellen, dat kan, elke volgende kaart kost €2,50.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code