Geboortekaartje watercolour

Een groot blok aquarel papier, kwasten in verschillende soorten en maten in de aanslag, water niet te vergeten en starten maar. Alle watercolour geboortekaartjes zijn zelf gemaakt en dus niet digitaal vervaardigd. Die prachtige overloop van de verf naar het papier of kleuren die in elkaar overlopen, dat krijg je niet voor elkaar op een iPad. Dus... reken maar dat we er plezier in hadden. De mooiste zijn verwerkt in de geboortekaartjes watercolour. Soms in de hoofdrol, soms als achtergrond. Maar het ambachtelijke van de echte waterverf zie je terug. Zo lijkt elk geboortekaartje uniek voor jullie gemaakt.

Watercolor geboortekaartje foliedruk

Soms heb je zo'n match made in heaven. Watercolor met foliedruk is zo'n match. Enerzijds het pure van de verf en anderzijds een beetje glimmer van de folie. Ze vullen elkaar aan staat zó prachtig. We hebben ze in verschillende varianten, soms bootsen we met de folie glitters na, of foliedruk sterretjes en maantjes. Soms dieren in folie. De watercolor elementen zijn ook zeer veelzijdig dus kijk vooral even rond en klik op de knop bovenaan de pagina.

Geboortekaartje waterverf blauw

Blauw is een populaire kleur waterverf voor geboortekaartjes. Het is een prachtige sprekende kleur en laat zich erg goed combineren. Hélemaal niet alleen voor jongens. Zie je blauwe waterverf terug komen in een kaartje en zie je die toch liever in een andere tint? Vraag het ons, wie weet kunnen we je makkelijk hiermee helpen. Het gaat per slot van rekening om dat jij jouw droomkaartje maakt. Mèt of zonder blauwe waterverf.

Geboortekaartje aquarel bloemen

We hebben een zeer uitgebreide collectie aquarel bloemen in de beeldbank staan. Boeketten, kransen, letters, cijfers, lossen bloemen en takken. Dus waar wij gestopt zijn kun jij jouw geboortekaartje nog verder aanvullen met aquarel bloemen in dezelfde stijl. Vervangen voor andere bloemen behoort ook tot de mogelijkheden, jij bent jouw eigen designer. In het voorbeeld zie je een letter van het alfabet. We hebben alle letters voorradig, mail ons even dan zet ik hem zo netjes mogelijk voor jullie in het kaartje.

Aquarel geboortekaartje dieren

Diren zijn een geliefd onderwerp op geboortekaartjes. Lief of stoer, je zet het kracht bij met illustraties van dieren. Wij combineren het graag en vaak met aquarel. Laat eens proefkaartje maken op klassiek papier met code POPPY123. Het klassieke papier heeft een lichte structuur dat lijkt op aquarel papier. Zo komt de waterverf nog beter tot zijn recht.