Geboortekaartje vintage

Vintage is best een breed begrip als het om geboortekaartjes gaat. Het kan een 'oud' labeltje zijn, een vintage prent, beetje ouderwets, soms nostalgisch. Afijn, het is een gevoel die je krijgt bij het zien van de geboortekaartjes. Het kan een vintage konijntje zijn, maar wel in een hyper modern jasje omdat hij in folie op jullie kaartje is gedrukt. (zie de foto hieronder). Bekijk de collectie vintage geboortekaartjes maar eens en je begrijpt wellicht wat wij bedoelen. 
De beeldbank staat vol met vintage beeldmateriaal om jullie kaartje eigen te maken. Kijk eens bij de achtergronden, retro overig en planten / bloemen.

Nostalgische geboortekaartjes

Een geboortekaartje met een knipoog naar vroeger, van die verhaaltjes die je doen denken aan oude vintage leesboekjes van vroeger. Romantisch en schattige verhaaltjes die een glimlach op je gezicht toveren. Zó gezellig om hiermee de geboorte van jullie kindje mee aan te kondigen. Er zijn ontzettend veel kaartjes op de website om tussen te kiezen. Je vind ze onder geboortekaartje retro, geboortekaartje vintage en geboortekaartje avontuur.

Vintage geboortekaartje

Een voorbeeld vintage geboortekaartje heb je snel en gemakkelijk in huis door een proefdruk aan te vragen. Deze zijn meestal gratis door de kortingscode toe passen die je per mail ontvangt. Zo ervaar je zelf de kwaliteit van het papier en de inkt. Een echt kaartje eigenlijk altijd mooier dan zo op het beeldscherm! Mocht je meer te weten willen komen over hoe je een proefdruk aanvraagt, klik dan hier voor de uitleg proefdruk aanvragen.

Geboortekaartje retro vintage

De collectie van héél specifiek retro vintage geboortekaartjes is nog groter op onze website poppy-geboortekaartje.nl

Neem eens een kijkje want daar kom je kaartjes tegen die je nog niet op deze website tegen komt. Jullie contactpersoon is hetzelfde, namelijk de designer van de kaartjes! Het maakt dus niet uit of je je kaartje via poppy-geboortekaartje of studiopoppy bestelt, ze gaan naar dezelfde drukkerij.