Geboortekaartje sterrenbeeld

Héél bijzonder gepersonaliseerd is een geboortekaartje met het sterrenbeeld van jullie kindje er op. En het ziet er ook nog eens fantastisch illustratief uit. Het sterrenbeeld kun je vinden in de beeldbank en aan te passen in elke kleur van de regeboog. Helemaal mooi is hij natuurlijk in folie, dat schittert in het licht. Goudfolie, zilverfolie, koperfolie en roségoudfolie zijn mogelijk. 

Kom je er niet helemaal uit? Laat ons je helpen, samen hebben we het zo voor elkaar.

Astronomische sterrenbeelden

Een sterrenbeeld is een verzameling sterren waar door middel van lijnen een vorm aan is gegeven. De namen van de astrologische sterrenbeelden zijn ontleend aan de fantasie van de mens, een bepaalde vorm deed men ergens aan denken.

Er zijn heldere sterren en minder heldere sterren, wij hebben de heldere wat groter afgebeeld dan de minder heldere sterren. Zie op de foto een voorbeeld van een sterrenbeeld geboortekaartje waren het verschil in grootte qua sterren goed te zien is.

De Babylonische benamingen zoals de stier, krab, schorpioen etc. zijn via de Grieken doorgegeven. Elk sterrenbeeld staat voor een bepaalde periode van de jaarkalender. Jullie kindje heeft bij geboorte dus ook een bepaald sterrenbeeld.

12 Sterrenbeelden, ook wel dierenriem tekens genoemd

De dierenriem tekens kennen de meesten wel. Dat zijn dus de ram, tweelingen etc. We laten zien welke data bij elk van de dierenriem tekens horen. Zo kun je makken jullie eigen astronomische sterrenbeeld erbij zoeken in onze beeldbank voor jouw geboortekaartje sterrenbeeld.

 

Waterman 21 jan - 18 feb
Vissen 19 feb - 20 maart
Ram 21 maart - 19 april
Stier 20 april - 20 mei
Tweelingen 21 mei - 21 juni
Kreeft 22 juni - 22 juli
Leeuw 23 juli - 22 aug
Maagd 23 aug - 22 sept
Weegschaal 23 sept - 23 okt
Schorpioen 24 okt - 22 nov
Boogschutter 23-nov - 21 dec
Steenbok 22 dec - 20 jan

Geboortekaartje sterrenhemel

Wie dol is op geboortekaartje sterrenbeeld is meestal ook gecharmeerd van een geboortekaartje met sterrenhemel. Klik op de foto en ziet onze selectie geboortekaartjes met sterren. Met behulp van de beeldbank kun je heel makkelijk hier zelf jouw sterrenbeeld aan toevoegen. Zo maak je jouw eigen unieke geboortekaartje die niemend anders heeft. Vraag eens de gratis proefdruk aan met de code POPPY123. Dan ontvang je jouw sterren of sterrenbeeld kaartje thuis en kun je met eigen ogen de kwaliteit beoordelen. En al een beetje genieten van de voorpret ;)