Geboortekaartje botanisch

Botanische geboortekaartjes hebben we in zoveel onderwerpen en stijlen. Eigenlijk alle natuurlijke planten, bloemen, bomen, struiken hebben we onder botanisch geplaatst. In eerste instantie denk je wel aan weelderige jungle palmen en varens. Díe staan er natuurlijk ook tussen. Maar een bos of een vijver met sigarenplanten gaan we ook niet uit de weg. Omdat we ze fijn geclusterd hebben zal je geen grasje overslaan en zit er vast een kaartje voor je bij. Spreekt een bepaald geboortekaartje je aan? Maar niet botanisch genoeg? In de beeldbank onder 'bloemen en planten' vind je nog meer botanisch dan dat je in de Hortus zal vinden.

Geboortekaartje botanisch jungle

Een botanisch geboortekaartje is zeker een goede keuze als je van bohemian, natuur, jungle en hip houdt. Veel botanische geboortekaartjes zijn in het jungle thema omdat die zich er uitstekend voor lenen om te voorzien van prachtige varens, tropische bloemen, palmen en bananenblad. Je kunt botanisch combineren met jungle dieren, maar dat is zeker niet nodig. Je ziet aan de planten en het groen al dat je je in tropische sferen bevindt. Illustratief geboortekaartje dat past in de hedendaagse botanische trend. Jungle botanisch zie je namelijk ook veel terug in het interieur. Hoe leuk om jullie geboortekaartje hierop aan te laten sluiten.

Botanische geboortekaartjes bos

Bij bos stel je je bomen voor, veel groen en natuurlijk bosdieren zoals de eekhoorm vos, roodborstje, konijntjes en herten. Een geboortekaartje bos wordt misschien de nieuwe jungle. Niet dat bos echt weg is geweest, maar de laatste jaren werd hij wel een beetje verdrongen door het botanische jungle thema. Wat ons betreft is bos botanisch net zo veelzijdig en net even wat herkenbaarder. Het is tenslotte wat dichter bij huis.

Botanische lijntekeningen

Héél bijzonder zijn onze botanische lijntekeningen in allerlei thema's. Met de hand getekend in ton sur ton kleuren of soms gedeeltelijk ingekleurd voor een lief effect. De planten en bloemen staan echt in het middelpunt en dit geboortekaartje is geknipt voor jou als je van botanisch tekenen houdt. Er is met veel liefde aan gewerkt.