Geboortekaartje bos

Met een geboortekaartje in bos thema kun je natuurlijk heel veel kanten op. Vooral de bomen, planten en struiken spreken je aan. Of juist de dieren die in het bos leven, de bosdieren. Op een mooie serene manier of juist met een grappig verhaaltje. We hebben alle stijlen op verschillende wijzen verbeeld. Aan bosdieren denken wij al gauw aan een hert of beer. Maar veel interessanter zijn misschien de fazant, egel, stekelvarken. Dieren waar je normaal gesproken niet zo snel aan denkt en zorgen voor een verrassings effectje. In de beeldbank zie je bijna alle bosdieren terug. Mocht je toch nog een dier missen, wij voegen hem gratis voor je toe voor jouw favoriete bos geboortekaartje.

Geboortekaartje bosdieren

De bos dieren zijn een gewild onderwerp op geboortekaartjes. Een lief vosje, hert of familie beer, je kunt natuurlijk allerlei kanten op. Heb je zelf een idee? De beeldbank helpt je al flink op weg en je kunt jouw unieke kaartje maken vanuit een bestaand ontwerp of je begint met een schone lei. Een blanco kaartje in alle soorten en maten vind je hier.

Geboortekaartje natuur

Natuur heeft natuurlijk een hele brede lading, je kunt denken aan een Hollands landschap, water, bergenjungle, botanische geboortekaartjes, maar ook aan bos. Heel veel van onze kaartjes hebben dat natuurlijke element in zich omdat je er naar eigen inzicht prachtig in kan varieren. Sereen, rustig of er speelt zich een verhaal af in de natuur. Een geboortekaartje natuur werken we vanaf het begin al erg graag mee en zal ook nooit verdwijnen. Nu nog een keuze maken ;)

Geboortekaartjes bos gratis proefdruk

Maak een account aan en kies jouw favoriete kaartje. Zelf een kaartje ontwerpen kan natuurlijk ook. Nadat je jouw account hebt aangemaakt, ontvang je van ons een emial met daarin de code voor één gratis proefkaart. Deze code kun je 1x activeren wanneer je het bestelproces voor jouw proefkaart hebt doorlopen. De kosten zijn €0,00 en je ontvangt jouw persoonlijke kaart op de deurmat. Klik hier voor de levertijden. Wil je meerdere proefkaarten bestellen, dat kan, elke volgende kaart kost €2,50.