Geboortekaartje bohemian

In onze visie is een bohemian geboortekaartje een onbezorgd, dromerig en vrij leven. Denk aan de Ibiza Boho stijl, daar stel je je veel natuurlijke elementen, yoga, botanisch, lucht elementen en warme landen bij voor. Lucht elementen in de breedste zin van het woord, dus prachtige sterren en manen, maar ook de zon en andere planeten. Al dan niet met het luxe effect van foliedruk. 

Bohemian geboortekaartjes in botanische stijl

De natuur, liefst zo weelderig mogelijk. Of juist dromerig zoals een Marokkaas landschap. Wij vinden het bij uitstek een bohemian geboortekaartje. Prachtige palmbomen, varens, bloemen, ze zullen prachtig staan op jullie geboortekaartje. Je denkt dan al snel aan een jungle omgeving, en die zijn dan rijkelijk voorzien in dit genre. Prachtige natuurlandschappen en de jungle dieren mogen natuurlijk niet ontbreken. We hebben de botanische geboortekaartjes en jungle geboortekaartjes opgesplitst. Dat zoekt lekker makkelijk.

Geboortekaartje bohemian met sterren en maan

Momenteel is het een echte trend om allerlei lucht elementen in het geboortekaartje voor te laten komen. Ze staan natuurlijk prachtig symbool voor oneindigheid, een oneindige liefde die jullie voor jullie kindje voelen. De maan, sterren, aarde, planeten, regenboog en zon zijn op veel verschillende wijzen weergegeven. Alle geboortekaartjes met luchtelementen hebben we geclusterd, misschien zit er iets voor jullie bij. Een bohemian geboortekaartje sterren en maan is ook heel mooi in combinatie met foliedruk, bijna altijd hebben we een variant met en zonder dit folie in de shop staan.

Geboortekaartje bohemian met bergen

Meer bohemian kun je niet treffen. Glooiende berg landschappen in de meest schitterende kleuren. Beetje Marokkaans met palmen onder de sterrenhemel. We hebben allerlei geboortekaartjes bergen in verschillende sferen en kleuren. De kleuren kun je zelf aanpassen in iedere kleur die je maar mooi vindt. De bohemian geboortekaartjes zijn vaak voorzien van sterren en een maantje. Zelfs een ondergaande zon, je vóelt de sfeer. Prachtig voor jullie kindje.