DE MOOISTE

GEBOORTEKAARTJES

 

 

Geboortekaartje meisje                              Geboortekaartje jongen

 

Direct aan de slag!

Bijzondere geboortekaartjes om een leven lang te koesteren


Wij maken geboortekaartjes en we weten wat we doen. Geen dertien in dozijn ontwerpen, geen slappe papiersoorten of 6 verschillende lettertypes.
Onze grafisch designer met kunstacademie achtergrond staat jou met raad en daad bij. Alleen de beste papiersoorten worden geraadpleegd en de laatste technieken worden toegepast. 
Als klant kun je erop vertrouwen dat je een héél goed product hebt in handen. De geboorte van jullie kindje is een heel bijzondere gebeurtenis en zo gaan wij ook om met het verzorgen van jullie drukwerk.

Zelf ontwerpen


Je hebt een idee en je wil het zelf uitvoeren. Dat kan! Je kunt met een blanco kaartje starten en je kunt gebruik maken van onze expertise en tips. We hebben via verschillende pagina's je alvast goed mogelijk willen informeren, maar vragen stellen is natuurlijk altijd mogelijk. Dan kijken wij even met je mee.

Mooi verzenden


Een bijpassende sluitsticker maakt de geboortepost helemaal af. Het werkt ook nog eens vlot, envelop dicht, sticker erop en klaar. We hebben veel ontwerpen in de collectie dus er is er altijd eentje die bij jouw kaartje past. Heb je er toch een eigen idee bij? Ontwerp zelf jouw eigen sluitsticker!