Geboortekaartje retro

Wij hebben bijzondere retro geboortekaartjes met een knipoog naar vroeger. Het ene kaartje héél retro, het andere wat meer retro vintage. Het zijn meestal grappige tafereeltjes met plaatjes die je doen denken aan de plaatjes van vroeger uit leesboekjes. Het komt er niet klakkeloos vandaan, het is opnieuw opgebouwd uit heel veel kleine elementjes. Een baby in een mandje is niet een plaatje dat rechtstreeks uit die tijd komt. Het is verzameling van heel veel plaatjes dat dan tot 1 beeld wordt omgebouwd, veranderd van kleur en vorm. Je zult het dus nergens anders aantreffen. Maar die onmiskenbare retro vintage stijl zit er wel in. Een beetje nostalgie zijn wij gek op en staat Studio POPPY ook om bekend.Retro vintage geboortekaartjes

Een retro vintage geboortekaartje is een kaartje die niet helemaal retro is en ook niet helemaal vintage. Het is een mix van beide stijlen. Je ziet veel botanische elementen terug komen en dan wel met een lief retro verhaaltje er in. Je kunt je fantasie er op loslaten en dat maakt de retro vintage geboortekaartjes zo leuk. Stijlvol en toch illustratief fantasievol. Met de beeldbank kun je zelf nog aan de slag. Misschien heb je zelf nog wel een idee, met de plaatjes die je daar kunt vinden kun je alle kanten uit. Kijk onder 'retro overig' en 'overige elementen'.


Retro geboortekaartje

Supper schattige retro geboortekaartjes voor wie van nostalgie houdt en de plaatjes in oude leesboekjes nog vers in het geheugen heeft. Ze zijn tijdloos, illustratief en heel leuk om ook nog een canvas van te laten maken. Maak ze sereen waardoor het papier mooi tot zijn recht komt of juist beeldvullend. Voor ieder wat wils.


Gratis retro geboortekaartje aanvragen

Een retro geboortekaartje zonder foliedruk kun je gratis opvragen met code 'POPPY123'. Lees hier meer over gratis proefkaart. Zeer leuk om van tevoren jullie geboortekaartje even vast te kunnen houden en met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen. Zet hem neer en kijk er rustig naar of alle tekst goed staat. Zo weet je zeker dat jullie kaartje een succes zal worden. Er zijn ook meerdere papiersoorten beschikbaar, ze geven allemaal een andere look and feel. Meerdere proefdrukken aanvragen mag dus ook.